Меню

Избрани новини

Клюкарник

Галена и Ким Кардашиан размениха любезности в мрежата

Риалити звездата сподели снимка на певицата

Докато някои самопровъзгласили се за модни икони женици се тръшкат по изповедални и се опитват (неуспешно) да създават култове към личността си (Хелоу, Куку Шанел от Раковски), други - истински фешън трубадури, не спят и все по-добре се ориентират на къде духа вятъра. 

В полезрението ни влезе успешната фолкаджийка Галена, която без да си дава много зор, успя да се озове на страницата на риалити звездата и модна законодателка - Ким Кардашиан.

 

Николета Лозанова

Какво точно направи винаги безупречната Галена? Барна се като Ким за Хелоуин и пусна ефектните си снимки в мрежата, с правилните хаштагове, разбира се.

В резултат, снимката ѝ цъфна на стената на Кардашиан, заедно с някои от най-сполучливите ѝ имитации покрай вещерския празник. 

 Поздравяваме Галена за успешния ход и насочваме погледите си към Къщата на ВИП Брадър, за да се смеем на нашенската Ким Кардашиан за бедни и епохалните ѝ излагации...

Докато Галена е на стената на истинската Ким Кардашиан, трикотажната дизайнерка Миглена Каканашева се въргаля в поза "умиращ лебед" на диванчета във ВИП Брадър

Миглена КаканашеваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати