Меню

Избрани новини

Клюкарник

Галена и Ким Кардашиан размениха любезности в мрежата

Риалити звездата сподели снимка на певицата

Докато някои самопровъзгласили се за модни икони женици се тръшкат по изповедални и се опитват (неуспешно) да създават култове към личността си (Хелоу, Куку Шанел от Раковски), други - истински фешън трубадури, не спят и все по-добре се ориентират на къде духа вятъра. 

В полезрението ни влезе успешната фолкаджийка Галена, която без да си дава много зор, успя да се озове на страницата на риалити звездата и модна законодателка - Ким Кардашиан.

 

Николета Лозанова

Какво точно направи винаги безупречната Галена? Барна се като Ким за Хелоуин и пусна ефектните си снимки в мрежата, с правилните хаштагове, разбира се.

В резултат, снимката ѝ цъфна на стената на Кардашиан, заедно с някои от най-сполучливите ѝ имитации покрай вещерския празник. 

 Поздравяваме Галена за успешния ход и насочваме погледите си към Къщата на ВИП Брадър, за да се смеем на нашенската Ким Кардашиан за бедни и епохалните ѝ излагации...

Докато Галена е на стената на истинската Ким Кардашиан, трикотажната дизайнерка Миглена Каканашева се въргаля в поза "умиращ лебед" на диванчета във ВИП Брадър

Миглена КаканашеваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати