Меню

Избрани новини

Пикантерии

Каканашева нахлузи чувал на главата, интернет избухна в смях

Снимка: Фейсбук

Уеб маниаци се подбъзикват с Мис Трикотаж

Миналата седмица ВИП Брадър успя мощно да разлае кучетата с може би най-обсъжданата мисия от началото на сезона до сега.

В епохалният шедьовър "Малката Джулка" имаше от всичко по много - безкрайна драма, чудесна актьорска игра, стабилен сценарий.

Станахме свидетели на гей любов, размяна на горещи мъжки ласки и на Шеф Петров, който разнасяше кошнички с малки котенца за стари моми и парясници. 

 

Без ДДС: Шапка - невидимка в новата колекция на Миглена Каканашева.

Макар и с привидно второстепенна роля, Мис Шивачка от Раковски - Миглена Каканашева успя отново удобно да се намърда в спотлайта, главно благодарение на впечатляващия си аутфит, а именно - хартиен чувал на главата.

Появата на трикотажната дива дегизирана почти като член на Ку-Клус Клан буквално отвори кутията на Пандора и в мрежата плъзнаха десетки шаржове по адрес на Каканашиан. 

 

Въпрос за 50 000 хиляди без ДДС: Ще предлага ли Каканашева чували за Фантоми?

Зевзеците взеха на подбив кройкаджийката по всички параграфи и вече залагат дали хартиеният чувал за глава няма да се превърне в най-новия айтъм от модните ѝ колекции, както и на каква цена ще се продава.

И разбира се, въпросът който вълнува всички - дали ще е с включено ДДС или не.

Във върволицата от майтапи се включи и Кралицата на скандала - Елза Парини, която спретна кратко пародийно видео, осмиващо знаменитият ПТП инцидент от Околовръстното, при който Каканашева страда и се тръшка в колата си, записвайки клип за социалните мрежи. 

Припомняме, че скандалджийката Парини заплаши да надмине себе си в най-бруталното си шоу до момента, което готви заедно с фолк фурията Емануела за Нова година в столичния хотел "Акорд". Подробности - ТУК.

Миглена КаканашеваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза