Меню

Избрани новини

Риалити

Щерева погреба Шеф Петров с котките (видео)

Отмъщението на певицата се стовари върху готвача

Цял сезон на ВИП Брадър сме свидетели на скандали и тежки словестни престрелки с главно действащо лице Шеф Петров.

Готвачът не пести обиди, зловещи изрази и клетви, като най-любимо му е да "вижда" бъдещето на Съквартирантите си като мизерстващи самотници с бутилка между краката, и най-вече - в компанията на поне две котки. 

 

Авторката на бестселъра "Образцов дом" - Ваня Щерева обаче намери начин да си го върне на готвача и го направи за смях пред цяла България чрез мисията "Малката Джулка", използвайки най-силното си оръжие - белият лист.

Певицата бе натоварена от Брадъра със задачата да напише сценарий за индийски сериал в Къщата и резултатът беше повече от впечатляващ.

Шеф Петров, който си позволи грубо да критикува творчеството на Щерева, бе принуден в рамките на играта да режисира "Малката Джулка" именно по сценарият на най-голямата си врагиня в риалитито. 

 

Шеф Петров, в несвяст, заобиколен от котките

Ролята, която Щерева бе отредила на Шефа бе гвоздеят на вербалното ѝ отмъщение - готвачът се преобрази в мърморещ старец, разхождащ се с кофа, пълна с котенца, които да продава на застаряващи стари моми и парясници.

Уви, търговията му не върви особено добре. С развитието на действието в краткото филмче видяхме готвачът проснат на земята в несвяст, заобиколен от котки. Karma is a Bitch, както се казва, или с неговите камъни по неговата глава...  

Иначе безспорно най-силният момент в "Малката Джулка", който буквално разтърси праймтайма е хомоцелувката между половинката от група "Сландау" - Тото и футболистът Даниел Златков.

Дива страст! Тото и Дани Златков се целуват сладострастно в джакузитоКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати