Меню

Избрани новини

Пикантерии

Гей двойка! Роналдо и Тото в гореща целувка (снимка)

Снимка: НОВА / Вип Брадър

VIP Brother показва любовният им роман тази вечер

Дали защото са нарочени за най-големите мъжкари в Къщата, или защото има нещо, което невежия зрител не знае, но Биг Брадър отреди на Даниел Златков и Йонислав Йотов – Тото да играят влюбена гей двойка в традиционния сериал преди финала на шоуто. Двамата бойни другари, ще трябва да се гушкат в джакузито, както и да стигнат до колуминацията, една страстна, сочма, мъжка целувка, под светлините на голямата луна.

Научавайки за горещите гей сцени, благоевградският Роналдо увеси нос и се умисли, притесни се и очевидно се запита, какво намекват кукловодите на шоуто в апаратната. Той видимо беше на косъм да откаже, задавайки си непрестанно въпроса „защо точно аз трябва да съм гей?“.

Дали смущението му произлиза от страх от уронване на мачо имиджът му, или „Гузен негонен бяга“, както гласи една стара приказка по нашите земи?!

От своя страна Тото, който също е бил футболист, прие задачата много присърце и дори й се зарадва, като чели притеснително много. Въодушевлението му обаче още повече смути Златков.

След увещание и гаранция от Йотов, че „ще го направят чисто“ и без да се унижават, и ще се представят като великолепни актьори, ритнитопковеца започна да поомеква.

Златков се предаде на обрисуваната идея за сериозни роли в киното и телевизията. Картинка, която Тото умело и манипулативно описа като бляскаво бъдеще, едва ли не с пик на „Оскарите“.

Даниел Златков и Тото в любовна гей афера

Иначе в смях и веселие съквартирантите успяват да разкрият неподозирани актьорски заложби в една история за невъзможна любов и предразсъдъци

Още тази вечер зрителите ще получат билет за първи ред и ще се насладят на премиерата на хитовия индийски сериал „Малката Джулка“. Една драматична история за невъзможна любов, предразсъдъци и... още нещо, в която забавлението ще бъде повече от гарантирано.

След като прекараха няколко дни в репетиции, днес ще видим крайния резултат от усилията на Съквартирантите, както и неподозираните актьорски заложби, които разкриха по време на снимките за сериала.

В главните роли на касовата продукция ще влязат Джулиана Гани в ролята на малката Джулка, Тото – като Тотракан Скандауджи – звезда от Боливуд и съпруг на малката Джулка, който две години не е консумирал брака им, и Дани Златков в ролята на Златкаш – шофьор на Тотракан, който тайно е влюбен в него.

Драматичната линия в сериала ще бъде допълнена от родителите на малката Джулка и Тотракан. Майката на главната героиня – властната и меркантилна Енджин Мангиз ще направи всичко по силите си дъщеря ѝ да остане омъжена за Тотракан, въпреки че той не изпълнява съпружеските си задължения към нея.

В същото време майката на Тотракан Маргиз Хранъ всячески ще се опитва да запази голямата тайна, която синът ѝ крие от света.

Режисьор на постановката е вездесъщият коафьор на тиганите Шеф Борис Петров, а сценаристи са Ваня Щерева и Любен Дилов син.
Коментари (1)

DavidWhado Hi
Best offer 2021 https://is.gd/OUL6yh
15.07.2021 18:53 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати