Меню

Избрани новини

Риалити

Трепери, народе! Луна се завръща!

Снимка: Нова

Изтрещялата певица ще опъва нервите на Съквартирантите в Биг Брадър Most Wanted

Нова порция хляб и зрелища се задава съвсем скоро в ефира на Нова, разбра репортер на LifeOnline.Bg.

След финалът на тазгодишния ВИП Брадър, в Къщата застъпва следващия All-Stars сезон, където ще видим Съквартиранти от предни години в комбинация с някои съвсем нови за риалитито звезди.

Като безапелационният гвоздей в програмата се очертава фолкаджийката Луна, която преди 2 години буквално съсипа нервите на естрадните величия Кичка Бодурова и Дует Ритон с безумните си изблици и меко казано странно поведение в Къщата.

В рамките на няколкоседмичния си престой в Нови хан, певачицата успя да се изпокара епично с всичките си Съквартиранти, демонстрира крайно налудничаво държание, обяви начало на президентска кампания и се самопредложи за жена на премиера Бойко Борисов.

Какви ще ги надроби тази година, само можем да предполагаме. От сега текат залагания дали ще успее да удари в земята лидерът по драматични включвания и истерични изцепки в тазгодишния сезон - Мис Трикотаж Миглена Каканашева, която съвсем наскоро пожела персонален разговор с Биг Брадър заради вълненията си че току що е открила дишането през носа...

 

Сред имената, които ще влязат в тазгодишния Most Wanted сезон се спрягат тези на двама бивши победители - Константин и Джино Бианкалана.

Получихме информация, че другите личности, които ще нахълтат повторно в Къщата са Светлана Васиелва, Моника Валериева, Фънки и Пеньо Даскалов.

За първи път на брадърска територия ще се изявят актьорът Мариан Вълев, тийн сензацията Дара и ловецът на Бежанци Динко.

В интервю миналата седмица фолк фурията Мария "влезе в диалог" с ВИП Брадър и обяви, че е готова да си стегне багажленцето и да цъфне за Most Wanted сеозна в момента, в който я поканят.

Почти сигурно е, че ще я видим да развява в Нови хан прясно изрусените си екстеншъни за втори път тази година...

 

Публикация, споделена от M A R I A (@maria_official_bulgaria) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер STКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза