Меню

Избрани новини

Риалити

Дани Златков: С Тото репетирахме горещите сцени дълго (видео)

Антон Стефанов видимо желаеше да разисква надълго и нашироко половия живот на футболиста

Българският Роналдо - футболиста Даниел Златков напусна терена на ВИП Брадър буквално на метри от финала.

Традиционно, първото си интервю след излизането си от риалитито, ритнитопковецът даде в студиото на Гала.

Дани се появи във видимо добро настроение и разказа за пресните емоции от Къщата. Футболистът не скри разочарованието си, че е излязъл преди вечния си враг в шоуто - свадливия готвач, но даде да се разбере, че не му е някаква фатална драма. 

 

Дани Златков дава първото си интервю след излизането от Къщата в студиото на Гала.

'Не вярвах, че ще изляза преди Шеф Петров", сподели Златков. "Дори предната вечер се обзалагахме кой ще си тръгне пръв. Наистина не знам кой е гласувал за него".

"Ако трябваше да търпя Шеф Петров и извън Къщата, вероятно нямаше да се сдържа", отговори Дани на въпрос дали при други обстоятелства би посегнал физически на устатия провокатор.

"Не мога да повярвам, че съм търпял толкова дълго. Човек трябва да има голямо търпение, за да го издържи. Не можах да свикна с неговото държание до последния ден", разказа спортиста.

 

Дива страст! Тото и Дани Златков се целуват сладострастно в джакузито

Коментаторите в студиото похвалиха копието на Роналдо за блестящата му игра в рамките на мисията  "Малката Джулка". Дори му препоръчаха да се огледа за актьорска кариера. 

Футболната надежда сподели, че първоначално му е било трудно да приеме дадената му гей роля, но в последствие с партньорът му в горещите сцени Тото са репетирали нежностите помежду си доста, докато успеят да ги докарат толкова професионално. 

Именно страстната целувка между двамата младежи се превърна в един от кулминационните моменти на целия сезон.

Даниел Златков и Тото в любовна гей афера

Симпатичната му съпруга се присъедини към средата на интервюто и великодушно обяви, че се гордее с мъжа си и единственото, с което я е разочаровал е отношението му към Сашка.

Припомняме, че още в началото на формата, Дани имаше конфликт с чалга иконата от Дупница и си позволи да я нарече "мастия", за което в последствие поиска прошка и от нея, и от семейството ѝ.

Иначе футболната съпруга не е имала никакъв проблем с буйните танци на благоверния си по време на ергенското прати на Дани Петканов, когато видяхме Златков да се вихри с полу голи танцьорки

Семейство Златкови дадоха гласност на забърканата от Антон Стефанов жълтения, която плъзна из медиите, касаеща подхвърляния за драми и разводи.

Оказа се, че всичко е неправилно изтълкувано и раздухано в клюкарските издания недоразумение.

Нетактичният журналист продължи с махленските изцепки и си позволи да любопитства в ефир дали младото семейство е правило секс в първата нощ извън Къщата на футболиста.

Очевидно Стефанов безкрайно много се вълнува какво точно се случва в спалнята на атлетичния спортист, задавайки въпросът за финал "Ще работите ли за трето дете".

Дали поради липса на време, или защото и на Гала ѝ писна от хищния апетит, с който журналистът се рие в бельото на Даниел Златков, водещата финализира интервюто без отговор на последното му питане.

Антон Стефанов

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза