Меню

Избрани новини

Риалити

"Биг Брадър" продължава с Most Wanted, ето новата реколта съквартиранти

Този път той е настроен за нещо криминално...

„Вип Брадър“ вече е история, но най-известната Къща в България няма дълго да остане празна. Още в понеделник, 13 ноември в 20:00 часа, най-търсените ще се съберат под един покрив за един изключителен сезон, отвъд всичко познато до момента – Big Brother: Most Wanted.

Най-знаковите участници от Вип Брадър и други риалити формати ще заживеят заедно в най-известната Къща в България. Най-епичните звезди ще бъдат поставени на изпитанията на Биг Брадър, а този път той е настроен за нещо криминално...

Big Brother: Most Wanted е нещо, което не сме правили до момента. Особеното при него е, че в Къщата ще влязат участници, които добре познават играта. Те вече са я играли, гледали, изследвали, имали са време да изградят стратегии и да премислят движенията си. Ако кажем, че VIP Brother е сблъсък на характери, то Big Brother: Most Wanted е сблъсък и на характери, и на стратегии. По казаното до момента се досещате, че няма как любовната тема да бъде запазена, защото тя просто не се вписва с тези участници. Именно затова залагаме на нещо напълно ново и различно – криминална тема. Очаква ни наистина изключителен сезон!“ –  разкриват загадъчно продуцентите и допълват, че участниците са тези, които определят интензитета на отношенията в Къщата, а подборът в Big Brother: Most Wanted е безкомпромисен.

От свои източници репортер на LifeOnline.bg научи списъка на най-вероятните участници подбрани от каста на шоуто.

Ексклузивно разбрахме, че прагът на знаменитото имение ще прекрачи не кой да е, a майката на скандалната журналистка Албена Вулева - още по-скандалната Людмила Захажаева! Как ще й се отрази присъствието на ексцентричната чалга икона Луна в Къщата, дори Биг Брадър не може да предположи!

Сред имената, които ще влязат в тазгодишния Most Wanted сезон се спрягат тези на двама бивши победители - Константин и Джино Бианкалана.

Получихме информация, че другите личности, които ще нахълтат повторно в Къщата са Светлана Васиелва, Моника Валериева, Фънки и Пеньо Даскалов.

За първи път на брадърска територия ще се изявят актьорът Мариан Вълев, тийн сензацията Дара и ловецът на Бежанци Динко.

В интервю миналата седмица фолк фурията Мария "влезе в диалог" с ВИП Брадър и обяви, че е готова да си стегне багажленцето и да цъфне за продължение на авантюрата.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати