Меню

Избрани новини

Пикантерии

Николета: Мегз заслужава признание

Снимка: Фейсбук

Плеймейтката се изказа по наболели въпроси

Вечната футболна невеста Николета Лозанова и тази година не се престраши да прекрачи прага на най-известната Къща в държавата - тази на Биг Брадър.

Говори се, че плеймейтката е трябвало да кихне солидна сума под формата на неустойка на бившите си продуценти Иван и Андрей ако дръзне да се появи в друго предаване по-малко от 6 месеца след като я натириха от "Папараци" и я замениха със старата ѝ врагиня Венета Райкова.

 

Това не пречи на плеймейтката да изрази компетентно мнение по крайно наболели въпроси в социалните мрежи, като пребиваването на тазгодишната реколта Съквартиранти във ВИП Брадър.

Лозанова дръпна прочувствена реч на тема колко са я трогнали последните им мисии и катарзисите, които риалити героите са изживяли, а ние почти пуснахме сълза от умиление.

 

Николета Лозанова

"...те влизат за пари, за слава, “на спа санаториум” (Сашка Васева)....а излизат преродени, осъзнати и дори женени...", пише Лозанова. "възхитителен и много емоционален сезон, който ме разтърси, разплака многократно, както от смях, така и от вълнение при срещата с най-скъпите им същества! Мегз заслужава огромно признание, Дани Петканов е пример за подражание, а Big Brother се превърна в институция!" 

Правописът на Николета е запазен.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати