Меню

Избрани новини

Звездите

След Николета и Кристина Патрашкова аут от предаването

На нейно място в екипа идва Галина Чолакова

Както вече стана ясно Венета Райкова ще е новата водеща на предаването „Папараци”, обявиха официално продуцентите. След Николета довиждане му казва и "майката на плеймейтките" Кристина Патрашкова, която правеше интервютата на звездите.

В тях обаче е специалистка и Венета, така че двете нямаше как се сработят.

„Бих искала да благодаря на предаването за тази възможност. Приех поканата да бъда водещ на единствения телевизионен таблоид, и с много хъс да направя най-добрите си интервюта и разследвания. Познавам всички български звезди и повярвайте ми – нищо в телевизионния ефир няма да е такова, каквото е било досега“, казва Венета Райкова в официалното съобщение за рокадите.

Според близки до Патрашкова тя била много нещастна, че вече няма да е на ефир, въпреки топлите думи за продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов: „Благодарим на Кристина за съвместната ни работа. Оставаме с изключително приятелски и топли чувства едни към други. „Папараци“ нямаше да бъде това, което е, без нея“. На нейно място в екипа идва Галина Чолакова, главен редактор на едно от най-големите светски списания в България. Новото мото на „Папараци“ е „Животът без грим и фотошоп“.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати