Меню

Избрани новини

Звездите

Венета нанася съкрушителен удар на Николета (видео)

Снимка: Папараци / bTV

Първият гост на русата водеща ще бъде Алисия

Странно как се обръщат нещата?! Навремето, когато  водеше Горещо по Нова Телевизия, Венета Райкова беше доста остра с Алисия и дори я нападна в ефир покрай връзката й с Валери Божинов. Припомнете си даже имаше някаква история с клетва в библията, която тя извади пред двамата в студиото, дали е играела партия на Николета Лозанова тогава не е сигурно.

 

Сега именно Алисия ще бъде първият гост на Райкова в „Папараци”. Промото ясно показва, че двете са заровили томахавката. Припомняме, че преди години Алисия дори заплаши със съд водещата на тогавашното предаване „Горещо”, която бе осветлила любовния живот на Валери Божинов. По онова време фолкаджийката се бе забъркала с четириъгълник с футболиста, а Райкова направи серия предавания, посветени на темата.

С днешна дата Венета е решила да даде трибуна на Алисия, която със сигурност ще коментира отношенията си с Николета, която я замести в леглото на Божинов.

Някои от зрителите дори поискаха футболиста да седне срещу новата водеща на таблоида по Би Ти Ви. В първото си предаване Венета нямаше гост, а самата тя даде интервю, в което говори за паник атаките, които получила през 2016 година. Затова гостуването на Алисия е знаково и със сигурност ще подклади нова война по оста Райкова-Николета.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати