Меню

Избрани новини

Звездите

Гала се изгаври със Сашка, посрещна я със софра вместо с кафе (видео)

Бившият Екс Фактор Рафи върти омлети

В епична хранителна вакханлия се превърна първото гостуване при Гала на фолк иконата Сашка Васева след излизането ѝ от Къщата на ВИП Брадър, видя репортер на LifeOnline.Bg.

Още с влизането на дупнишката Мадона в студиото, водещата зачеса легендарната фолкаджийка за гастрономическите ѝ перипетии по време на знаменателното ѝ пребиваване в клюкарското риалити. 

Сашка Васева не издържа на кулинарната атака на Гала и запя

"Голямо ядене беше, мила!", започна гостоприемно Гала, опъвайки пред чалга ветеранката обилно плато с пържени филийки, сладко и фреш от портокал вместо традиционното кафе, което сервира на всичките си гости.

"Добре ти се отразява храната!", продължи да рови в хранителните навици на гостенката си водещата и започна да поръчва още гозби за слисаната Сашка.

Нова професия? Рафи върти черпака и сервира омлети при Гала

По неясни за нас причини, като готвач в предаването "На кафе" се подвизава не кой да е, а бившият Екс Фактор Рафи Бохосян.

Само можем да предполагаме до какви висини е стигнала обещаващата му преди няколко години певческа кариера, за да стигне до там да бърка омлети в предаване на Гала и да ги сервира на Сашка Васева.

Както се казва - колелото на живота, никога не знаеш на къде ще те завърти.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза