Меню

Избрани новини

Пикантерии

Радост за окото! Репликата на Роналдо по-надарен от оригинала (+16 снимки)

Снимка: НОВА / Вип Брадър

Дани Златков опъва гащите със звяр, който изпотява жените, и май не само тях

Кристиано Роналдо може и да е талантлив футболист, но неговата българска реплика пък е по-надарен, правят съпоставка почитатели и от двата пола на Даниел Златков, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Отдавна е ясно, че феновете на ритнитопковеца, не гледат само към плочките на корема му, а си позволяват да сведат пронизващ поглед и под пъпчето на татуирания тип, къде облизват пресъхнали устни взирайки се в издутите му слипове.

Фенове сравняват съдържанието на бельото на двамата футболисти

Из мрежата ротират колажи сравняващи полуголите Кристиано и Даниел, като коментарите за размера на мъжкото достойнство са в полза на благоевградчанина.

Португалското достойнство на Кристиано Роналдо е засенчено от благоеградската гордост на Даниел Златков

Футболистът, който напусна Къщата на "ВИП Брадър" на метри от финала, е супер надарен и опъва здраво гащите, смятат специалистите по тези работи. 

Ексхибиционизъм или проста показност?

Имено на територията на Вип имението, Дани сякаш беше влязъл само с шорти и бельо, защото се разхождаше постоянно гол и по долни гащи, навирайки пълнежа им в очите на зрители и съквартиранти. Редките случаи, когато виждахме Даниел Златков облечен бяха живите предавания в понеделник и сряда.

Припомнете си и с какава страст и радостно желание прие мисията да направи мъжки стрийптийз за моминското парти на Алекс Богданска.

Даниел Златков най-щастлив от всички, че отново ще се разхвърля

Със сигурност съпругата на Даниел Златков Агнес носи на гърба си поне два чувала завист, тъй като е смятана за голяма късметлийка, що се отнася до това, че е спечелила не само голямото сърце на мъжа си, а и нещо повече.

За сравнение с оригинала, „набитото око“ на феновете взима и стоп кадри от клипа на Азис - "Миконос" от преди три години, където двойника на Кристиано Роналдо изпълнява главната мъжка роля, изживявайки се на млад богаташ. 

В началото на клипа, операторът показва как Златков се събужда на кичозна спалня. Изпод сатенените завивки футболистът се измъква гол, само по черни слипове. Отправя се към банята, а през това време камерата акцентира точно там, където за части от секундата мъжкото достойнство на ритнитопковеца изпъква в целия си блясък

База за сравнение: Златков в клипа на "Азис" Миконос

Според запознати, в "Миконос" брадърът се е снимал без хонорар, на какво ли се дължи „топлата връзка“ с Азис можем само да се чудим. 

На какво се дължи "топлата връзка" с Азис?Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати