Меню

Избрани новини

Риалити

Мегзи Каканашева пусна обява! Търси някой да я забремени (видео)

Страданията от липсата на любов и сродна духа разкъсаха сърцето на трикотажната лейди

Обилно оплюваната шивачка Миглена Каканашева -Мегз приключи участието си във "ВИП Брадър" на трето място в петък.

На последните си крачки, преди да затвори вратата на Къщата зад гърба си, Куку Шанел от Раковски изпадна в обичайното си състояние от началото на шоуто - бурен рев, заради който зрителите се нуждаеха от преводач, ако се интересуваха от думите й.  

Все пак се разбра, че Мегзолена се пуска на „борсата“ за самотни жени търсещи осеменител, с надеждата най-накрая да си намери съпруг, и да престане с връзките с мъже, за които й е забранено да говори. Освен, че мечтае да свие семейно гнездо, трикотажната диктаторка се надява избраника й да я заплоди, за да може и тя да усети майчинските трепети.

Момата, която в Къщата си призна, че не е изпитвала истинската любов си пожела до една година да премине в обвързания отбор. Откровенията й бяха предизвикани от гледките на влюбените Алекс и Дани, от срещите на  съквартирантите родители с техните рожби, от разказите на обвързаните навън Тото, Ваня и Джулиана за техните половинки.

Вглъбената в успеха Миглена осъзна, колко много е пропуснала и загубила покрай преследването на кариера. При всеки разказ на някой от обитателите за неговата любов, която го чака навън, Меги прехапваше устни до кръв, защото нея никой не я чака, а й не може да спомене за загадъчния си приятел, който има, защото според слуховете той е син на известен политически лидер в сянка.

"Когато влязох си пожелах да се науча да живея. Вие ми сбъднахте мечтата, Биг Брадър! Къщата сигурно е магическа. Догодина си пожелавам да имам семейство и да стана майка", разбра се от нечленоразделната реч на Каканашева.  

Първи глътки въздух (през носа?) на Миглена Каканашева извън Къщата

Пред Ники Кънчев обаче тя пак си порева, а залата изригна в негодувание, че не й се разбира нищо. Кънчев се постара да я успокои, и накрая я попита:

„Майка ще ставаш, а баща има ли?“, на което тя отговори многозначно с „Няма значение…“, което за нас значи, че явно няма и започва да го търси сега.

За да демонстрира все пак някакво израстване тя хлипайки сподели, че вече ще бъде Мегз в работата си и Миглена с хората, с които обича и допълни, че Марги Хранова трябва да спечели формата, а младите трябва да се учат от своите легенди.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати