Меню

Избрани новини

Музика

Милена Цанова блесна и във филмовата вечер на Х-Фактор

Певицата с разкошно изпълнение на песен на Ед Шийрън

Най-необикновеният вокал в тазгодишния сезон на Х-Фактор - магнетичната Милена Цанова отново направи бомбастично изпълнение в музикалното шоу за таланти, видя репортер на LifeOnline.Bg.

Певицата с неповторимия драматичен тембър изпълни "I See Fire" на Ед Шийрън във филмовата вечер на предаването и успя да наелектризира и журито, и публиката в залата.

Преди няколко седмици Милена заби едно от най-силните изпълнения, случвали се някога на сцената на Фактора, изпълнявайки по вълшебен начин "Nothing Compares 2 U" на Шиниъд О'Конър.

 

Припомняме, че Цанова блесна особено ярко и на сцената на Гласът на България по-рано тази година.

Талантливата изпълнителка се състезаваше в отбора на Камелия и успя да остави забележително ярка следа в предаването.

Още на кастингите "на тъмно" младата певица изпълни "Can You Feel My Heart" на групата Bring Me The Horizon и представянето ѝ успя да обиколи цял свят, ставайки вирално в глобалната мрежа.

Лично вокалът на групата го сподели на страницата си, а квалитетни издания като NME писаха статии за нашето момиче и страхотното му представяне

В Х-Фактор Милена се състезава в отбора на Саня и продължава смело към финалите на шоуто, очертавайки се като един от абсолютните фаворити този сезон. 

 

Михаела ФилеваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза