Меню

Избрани новини

Музика

Милена Цанова блесна и във филмовата вечер на Х-Фактор

Певицата с разкошно изпълнение на песен на Ед Шийрън

Най-необикновеният вокал в тазгодишния сезон на Х-Фактор - магнетичната Милена Цанова отново направи бомбастично изпълнение в музикалното шоу за таланти, видя репортер на LifeOnline.Bg.

Певицата с неповторимия драматичен тембър изпълни "I See Fire" на Ед Шийрън във филмовата вечер на предаването и успя да наелектризира и журито, и публиката в залата.

Преди няколко седмици Милена заби едно от най-силните изпълнения, случвали се някога на сцената на Фактора, изпълнявайки по вълшебен начин "Nothing Compares 2 U" на Шиниъд О'Конър.

 

Припомняме, че Цанова блесна особено ярко и на сцената на Гласът на България по-рано тази година.

Талантливата изпълнителка се състезаваше в отбора на Камелия и успя да остави забележително ярка следа в предаването.

Още на кастингите "на тъмно" младата певица изпълни "Can You Feel My Heart" на групата Bring Me The Horizon и представянето ѝ успя да обиколи цял свят, ставайки вирално в глобалната мрежа.

Лично вокалът на групата го сподели на страницата си, а квалитетни издания като NME писаха статии за нашето момиче и страхотното му представяне

В Х-Фактор Милена се състезава в отбора на Саня и продължава смело към финалите на шоуто, очертавайки се като един от абсолютните фаворити този сезон. 

 

Михаела ФилеваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати