Меню

Избрани новини

Пикантерии

Позор! Джино Бианкалана бил жиголо?

Лъсна ли истината за донжуана в Къщата

Победителят от Вип Брадър 2015 Джино Бианкалана, който отново се изявява на територията на известното риалити имение в Нови хан е сред номинираните за изгонване тази седмица.

Ударът под кръста, където в момента Бианкалана е доста уязвим (в следствие на тежката катастрофа), му бе нанесен от безкомпромисната готвачка Мариела Нордел.

По време на номинациите си, победителката от Мастър Шеф извади цяла торба мотиви, с които обясни неприязънта си към американския сваляч.

Консултантката подчерта, че повечето връзки на контузения Бианкалана са с по-възрастни и състоятелни жени, а това било основното занимание на мъжете поставени под общ знаменател с названието „жиголо“.

Припомнете си, че и друг съквартирант намекна за използваческата натура на чикагския плейбой. Още в своята визитка Динко от Ямбол изрази мнението си относно конкурента си в Къщата на Биг Брадър: Most Wanted:

„Джино е шофьор в Америка, кара камион и завлича жените с пари. Бившата си жена Дейна Бианкалана е завлякъл с над 100 000 долара и я е пребивал системно, просто играе голям театър“.

Междувременно тази вечер в Big Brother: Most Wanted от 21:00 часа по NOVA ще видим новия съюз в най-известната Къща. Мариела и Луна ще обединят сили в стремежа си да провокират останалите Съквартиранти, но индивидуалната мисия на Мама Измама ще разкрие истинското ѝ лице пред групата.

Мариела Нордел определено е един от най-големите стратези, влизал някога в Къщата на Big Brother. Още преди влизането си в шоуто, кулинарката призна, че се е подготвила добре, като по различни канали е разучила кои ще бъдат бъдещите ѝ Съквартиранти и е изследвала силните и слабите им страни. Още от самото начало на престоя си в Къщата, Мариела поде опасна задкулисна игра срещу всички, като си служеше с различни похвати, за да ги провокира, без те да се усетят. Днес ще видим поредния опит на Нордел да влезе в ролята на сив кардинал. Усещайки, че започва да губи позициите си, тя ще се съюзи с Луна, а чрез нея ще продължи да гони своята цел, подлудявайки всички останали.  

Мама Измама обаче ще трябва бързо да промени своята тактика, защото Big Brother неведнъж е доказвал, че когато някой си мисли, че знае отговорите, той може бързо да смени въпросите. В индивидуалната мисия на Мариела тя ще трябва да се изправи очи в очи със Съквартирантите, докато те гледат всички нейни задкулисни игри. Групата се организира своеобразен другарски съд на Нордел, а дали тя ще успее да се измъкне от ситуацията и какви ще бъдат реакциите на най-търсените звезди след видяното, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA. 
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати