Меню

Избрани новини

Пикантерии

Позор! Джино Бианкалана бил жиголо?

Лъсна ли истината за донжуана в Къщата

Победителят от Вип Брадър 2015 Джино Бианкалана, който отново се изявява на територията на известното риалити имение в Нови хан е сред номинираните за изгонване тази седмица.

Ударът под кръста, където в момента Бианкалана е доста уязвим (в следствие на тежката катастрофа), му бе нанесен от безкомпромисната готвачка Мариела Нордел.

По време на номинациите си, победителката от Мастър Шеф извади цяла торба мотиви, с които обясни неприязънта си към американския сваляч.

Консултантката подчерта, че повечето връзки на контузения Бианкалана са с по-възрастни и състоятелни жени, а това било основното занимание на мъжете поставени под общ знаменател с названието „жиголо“.

Припомнете си, че и друг съквартирант намекна за използваческата натура на чикагския плейбой. Още в своята визитка Динко от Ямбол изрази мнението си относно конкурента си в Къщата на Биг Брадър: Most Wanted:

„Джино е шофьор в Америка, кара камион и завлича жените с пари. Бившата си жена Дейна Бианкалана е завлякъл с над 100 000 долара и я е пребивал системно, просто играе голям театър“.

Междувременно тази вечер в Big Brother: Most Wanted от 21:00 часа по NOVA ще видим новия съюз в най-известната Къща. Мариела и Луна ще обединят сили в стремежа си да провокират останалите Съквартиранти, но индивидуалната мисия на Мама Измама ще разкрие истинското ѝ лице пред групата.

Мариела Нордел определено е един от най-големите стратези, влизал някога в Къщата на Big Brother. Още преди влизането си в шоуто, кулинарката призна, че се е подготвила добре, като по различни канали е разучила кои ще бъдат бъдещите ѝ Съквартиранти и е изследвала силните и слабите им страни. Още от самото начало на престоя си в Къщата, Мариела поде опасна задкулисна игра срещу всички, като си служеше с различни похвати, за да ги провокира, без те да се усетят. Днес ще видим поредния опит на Нордел да влезе в ролята на сив кардинал. Усещайки, че започва да губи позициите си, тя ще се съюзи с Луна, а чрез нея ще продължи да гони своята цел, подлудявайки всички останали.  

Мама Измама обаче ще трябва бързо да промени своята тактика, защото Big Brother неведнъж е доказвал, че когато някой си мисли, че знае отговорите, той може бързо да смени въпросите. В индивидуалната мисия на Мариела тя ще трябва да се изправи очи в очи със Съквартирантите, докато те гледат всички нейни задкулисни игри. Групата се организира своеобразен другарски съд на Нордел, а дали тя ще успее да се измъкне от ситуацията и какви ще бъдат реакциите на най-търсените звезди след видяното, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA. 
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати