Меню

Избрани новини

Клюкарник

Марая зари кебапчета в цимента (видео)

Певицата остави отпечатъци

С пореден резил ни зарадва любимото ни напоследък посмешище, Марая Кери.

Бившата хит мейкърка, която в последно време не спира да се излага като кифладжийка където и да се появи, се опита да блесне на треторазрядно събитие в китайски театър в Ел Ей, видя репортер на LifeOnline.Bg.

Наедрялата певица пльосна кебапчестите си пръстчета в корито с цимент, позирайки като кукличка, елегантно демонстрирайки скъпите бижута по ръцете си. Последва същото упражнение, но този път за крака, като видяхме Марая да забива токчетата си в цимента, придържана от няколко мъже, които помагаха на мощното ѝ тяло в тежката битка с гравитацията. 

 

Марая Кери

Кебапченца: Марая Кери зарива дебелите си пръстчета в цимента

Бившата звезда, която не е имала истински хит от "We Belong Together" насам през далечната 2005-та година, беше поканена на събитието от китайския театър TCL в Лос Анджелес в качеството си на артист с особени заслуги.

За нас е загадка какви точно са ѝ особените заслуги и в коя област, предвид че катастрофалната актьорска кариера на Марая Кери не е довела до нищо особено, освен до системен присмех от страна на критиците и богат урожай от "Златни Малинки"...

 

Публикация, споделена от Mariah Carey (@mariahcarey) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер STКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати