Меню

Избрани новини

Звездите

Скандал! Спипаха Селена Гомез да пее на плейбек!

Селена Гомез
Снимка: YouTube

Певицата в тежка издънка на награди

Преди броени дни се проведоха Американските Музикални Награди, където изпълнители като Пинк, Кристина Агилера, Деми Ловато и Даяна Рос блеснаха със силни и квалитетни изпълнения, а други като Селена Гомез леко се поизложиха.

Вечната бивша-настояща на Джъстин Бийбър представи на церемонията чисто новата си песен "Wolves" под формата на мрачен спектакъл, декориран със смущаващ стайлинг и нескопосана актьорска игра.

Изпълнителката се появи на сцената изрусена и спретната в раздърпана нощничка, изпод която неколкократно се видяха гащичките ѝ.

Цялата сценка представляваше пресъздаване на пътен инцидент и изглеждаше повече от смущаващо.

 

Pink

Но това което направи по-голямо впечатление на зрителската аудитория бе зле прикритата употреба на плейбек от страна на певицата.

Явно Селена все още дори не е научила новата си песен като хората, защото изпитваше видими затруднения от артикулацията с микрофона и се притесняваше да не го отмести от устата си когато не трябва.

В даден момент обаче се случи точно това.

В резултат социалните мрежи прегряха от гаври по адрес на Гомез и в мрежата лъснаха и други нейни плейбек изцепки от недалечното минало.

От прес центъра на певицата се опитаха да замажат положението с половинчато изявление, че Селена всъщност... пеела върху плейбека си и дори не се движела много, много, за да хваща правилните тонове както трябва.

Е, резултатът е на лице...

Кейти Пери

Михаела ФилеваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати