Меню

Избрани новини

Пикантерии

„Мис Пинокио 2017“ е избрана с измама – ето доказателствата (снимки)

Според свидетел заставащ с името си зад своите думи, журито е избрало представителката на Бургас

„Фотографът е този, който може да ти даде славата, добра или лоша“, казал Пинокио и си навирил дългия нос.

Че човекът зад обектива наистина е този, който може да направи един модел красив и известен, както и да го покаже в истинската му светлина, знае всяка миска.

Дали обаче скандалът, който се развихри през уикенда около злополучния избор на „Мис България 2017“ е само благодарение на един фотограф или комплекс от лоша организация, избор и скандална манипулация можем само да гадаем.

Потресаващия гаф на конкурса "Мис България" не спира да се обсъжда в мрежата, по телевизията, спирките и кафенетата. През това време, омърсяващи имиджа на състезанието подробности не спират да изплуват от тинята на блатото наречено „Мис България“!

Масло в огъня наля Георги Божиков, един от фотографите, набедени от коронованата за най-красива жена в страната Тамара Георгиева, в непрофесионализъм. 24-годишната миска обясни неугледните си снимки, които пореден ден спамят социалните мрежи, с лоша композиция и неправилно избран ъгъл на заснемане.

Оправданието на Георгиева провокира Божиков да избухне във "Фейсбук" с публикация, чийто тътен удари мощно върху реномето на конкурсите за красота у нас, като цяло. За никого не е тайна, че отдавна титлите се раздават под масата, срещу спонсорство, заплащане или пък на "наши момичета", за които не се знае какво са направили за да станат „наши“. 

Във въпросната вечер, 18 ноември, събота, Георги Божиков е присъствал в "Рейнбоу Плаза", където се проведе конкурсът "Мис България" не като представител на медия, а за собствено удоволствие. От мястото, от което е снимал, е имал пряка видимост към журито от бивши носителки на короната. 

"Така се случи, че бях на такова място, че виждах протоколите, на които миските от журито отбелязваха класирането. Мислех да снимам протоколите, но прецених, че е грубо. Вече съжалявам, че не го направих! ВСИЧКИ бяха посочили на 1-во място момичето от Бургас !!!. Видях и на Иво Танев протокола!", скандално разкри Божиков. Той визира 18-годишната Йовита Георгиева (на скрийншота долу - в ляво), обявена за първа подгласничка на Тамара Георгиева. 

"Хайде да призовем към явно гласуване следващия път", прикани организаторите на конкурса набеденият от Георгиева фотограф. 

Не той обаче е авторът на най-тиражирания на миската кадър, заради която тя бе оприличена с Баба Яга. Кадърът е на Валери Захов. Във "Фейсбук" той дори приложи специална галерия от конкурса, на която е заснел всички момичета, за да преценят потребителите дали е лош фотограф. 

Кадърът на Валери Захов, заради който Тамара бе оприличена на Баба Яга

Междувременно, Ирина Папазова, собственик на модна агенция "Интерсаунд", която е в провинцията заедно с претендентките за короната "Mrs. Planet", се включи в диспута по темата в социалните мрежи със следната публикация:

"Нямам никакви претенции към фотографа Георги Божиков и много го моля да не си прави реклама на наш гръб! Имам претенция само към един Валери Захов и не към това дали снима добре или не, а към това, че пусна неподходяща снимка неясно с каква цел! Но смятам, че тая тема леко се изчерпа!".

Ирина Папазова в опит да защити честа на конкурса след грандиозния гаф и разкритията за машинации с вота на журито

Сега обаче е редно, ако организаторите на "Мис България" в лицето на Папазова, държат на доброто си име, да изчистят лошата слава, която занапред ще преследва конкурса, като покажат протоколите с вота на дамите от журито. Освен, ако следите вече не са заличени...Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати