Меню

Избрани новини

Клюкарник

Калканджиева смаза новата „Мис България“ (видео)

Биха я пратила на пластичен хирург, каза шестата в Света, а Антония Петрова не била гласувала за нея

„Не съм я виждала на живо и без грим, но носът на новата "Мис България" е малко по-голям, отколкото трябва в комбинация с лошия и прекален грим това е проблем. От години е позволено на участнички в "Мис Вселена" да имат хирургични корекции. Проблемът е, че на нашите момичета им личи, когато са оперирани, а в света имат много добри хирурзи.“, заяви в ефира на НОВА "Мис България 1995" Жени Калканджиева във връзка с широко обсъждания избор на Тамара Георгиева за най-красива сънародничка.

"Аз бих изпратила новата "Мис България" на пластичен хирург или не бих й позволил да участва в конкурса, защото сега семейството й търпи много унижения", добави тя.

"Сега на това момиче й остава да има много силна социална и благотворителна дейност. Със сигурност това момиче няма да е щастливо, както и семейството й", коментира Жени Калканджиева и заключи: "Цял живот този нос ще преследва новата "Мис България". Трябва да си го коригира, за да започне на чисто.", продължава със съветите модната шефка.

Тя бе в компанията на друга скандална победителка в националната селекция - "Мис България 2009" Антония Петрова, на която беше лепнат прякора Тоца Крокодила.

Петрова изтъкна, че от скандала е успяла да извлече полза, увеличавайки лавинообразно ефекта от хейта срещу себе си умишлено и допълни:

"Сега е много важно на какво ще стъпи момичето и какво мисли да прави. В Южна Америка тази титла е професия и се изкарват пари, а при нас е просто един приз. Пожелавам и успех и добър старт, ако успее", каза миската, която е била в журито на конкурса, но не е гласувала за Тамара.

Въпреки опитите за дипломатичен тон на двете миски, те не пропуснаха да отбележат слабостите на организаторите и липсата на изявени претендентки за титлата и нелепия избор на победителка.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати