Меню

Избрани новини

Клюкарник

Калканджиева смаза новата „Мис България“ (видео)

Биха я пратила на пластичен хирург, каза шестата в Света, а Антония Петрова не била гласувала за нея

„Не съм я виждала на живо и без грим, но носът на новата "Мис България" е малко по-голям, отколкото трябва в комбинация с лошия и прекален грим това е проблем. От години е позволено на участнички в "Мис Вселена" да имат хирургични корекции. Проблемът е, че на нашите момичета им личи, когато са оперирани, а в света имат много добри хирурзи.“, заяви в ефира на НОВА "Мис България 1995" Жени Калканджиева във връзка с широко обсъждания избор на Тамара Георгиева за най-красива сънародничка.

"Аз бих изпратила новата "Мис България" на пластичен хирург или не бих й позволил да участва в конкурса, защото сега семейството й търпи много унижения", добави тя.

"Сега на това момиче й остава да има много силна социална и благотворителна дейност. Със сигурност това момиче няма да е щастливо, както и семейството й", коментира Жени Калканджиева и заключи: "Цял живот този нос ще преследва новата "Мис България". Трябва да си го коригира, за да започне на чисто.", продължава със съветите модната шефка.

Тя бе в компанията на друга скандална победителка в националната селекция - "Мис България 2009" Антония Петрова, на която беше лепнат прякора Тоца Крокодила.

Петрова изтъкна, че от скандала е успяла да извлече полза, увеличавайки лавинообразно ефекта от хейта срещу себе си умишлено и допълни:

"Сега е много важно на какво ще стъпи момичето и какво мисли да прави. В Южна Америка тази титла е професия и се изкарват пари, а при нас е просто един приз. Пожелавам и успех и добър старт, ако успее", каза миската, която е била в журито на конкурса, но не е гласувала за Тамара.

Въпреки опитите за дипломатичен тон на двете миски, те не пропуснаха да отбележат слабостите на организаторите и липсата на изявени претендентки за титлата и нелепия избор на победителка.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза