Меню

Избрани новини

Пикантерии

Марая легна болна, отлага концерти

Марая Кери
Снимка: YouTube

Коледното турне на певицата пред провал

С напредването на годините, от легендарна хит мейкърка, Марая Кери успя да се превърне в коледно посмешище, чиято кариера търпи кратък празничен ренесанс едва две седмици в годината.

Вече няма и следа от някогашните ѝ хитове, нито от някогашния ѝ глас, нито от епичното ѝ шестване из музикалните класации.

Единственото, с което успява да "блесне" напоследък Марая, са безкрайните ѝ излагации или все по-тежко загубената битка с килограмите. 

Както всяка Коледа от много време насам, Мимето се канеше да дои до откат досадната си коледарска песньовка "All I Want For Christmas Is You" и този празничен сезон.

За целта си беше организирала мини турненце, на което трябваше да пее втръснали до болка скучновати коледни напеви под елхи, на площади и в залички с капацитет на квартална кафетерия.

 

Мъка: Как звучи всъщност Марая Кери без плейбек:

За зла участ обаче, залязлата изпълнителка се тръшна чамава и болна буквално часове преди оупънинга на скромната си празнична фиеста.

Първата бутикова коледна серенада на Марая трябваше да се състои на 27-ми ноември в Beacon Theatre в Ню Йорк, с последвали още две на същото място, на 28-ти ноември и 1-ви декември.

По категорично лекарско предписание обаче и 3-те дати се отлагат с няколко дни и в резултат малцината желаещи да преживеят на живо коледните ѝ бози, ще могат да го сторят от 2-ри декември натам.

Остро респираторно заболяване е хванало певицата за наедрялата гуша и на този етап още не е ясно дали Мис Излагация ще рискува отново да се изложи с нескопосани плейбеци на сцената, или ще отлага дати докато оздравее напълно. 

Когато нещата с плейбека сериозно се объркат. Кралицата на излагациите - Марая Кери:

Марая КериКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза