Меню

Избрани новини

Звездите

Виктория Бекъм отново подхлъзна Спайските

Спайс Гърлс
Снимка: Инстаграм

Събиране догодина, ама не съвсем

Тия дни се изляха литри мастило по повод на раздухано от британския таблоид SUN уж предстоящо събиране на Спайс Гърлс, с което да се отбележи 20-годишнината от първият им хит "Wannabe", навършваща се именно тази година.

Според статията на булевардния вестник, Мел Си била главната виновничка нещата да се случат и догодина и 5-те спайски щели да се съберат за нов албум и пищен ТВ спектакъл.

Припомняме, че в последно време имаше няколко опита за събиране на най-успешната дамска банда на всички времена, но всичките удариха на камък.

И в повечето случаи препъни камъкът бе самопровъзгласилата се за модна икона Виктория Бекъм.

 

Публикация, споделена от Spice Girls (@spicegirlsnet) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Миналата година година групата почти се беше събрала, когато футболната съпруга каза окончателно "Не" на старите си приятелки и певческата си кариера.

След отказът на Виктория, и Мел Си се дръпна с думите "Или всички, или без мен".

В крайна сметка, останалите момичета - Джери Халиуел, Ема Бънтан и Мел Би, решиха, че ще си празнуват Спайс - юбилея само трите, записаха си нови песни и се кръстиха GEM (абревиатура от първите букви на имената им).

За тяхно огромно съжаление обаче, нито публика, нито критика взеха проекта им насериозно и работата набързо се разсъхна.

Виктория Бекъм

Иначе Бекъм не желаела никога повече да е певица и към настоящия момент категорично искала да се фокусира върху лелеяните си модни линии.

Което според музикалните критици е малко тъпичко от нейна страна, по простата причина, че Спайс Гърлс и до ден днешен, а и за в бъдеще винаги ще останат своеобразен културен феномен, а моделиерската ѝ кариерка си остава повече от посредствена, въпреки дългогодишните напъни.

Според сигурни източници, и този път пръта в колелото се очертава да е именно Виктория Бекъм.

Сайтът TMZ съобщава, че според надежни информатори, Бекъм смята да резне офертата на бившите си колежки и да продължи да се опитва да развива куцащия си моден бизнес.

Евентуалното събиране на групата догодина по всяка вероятност отново ще мине без нея. 

Ники МинажКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати