Меню

Избрани новини

Клюкарник

Дейвид Бекъм купува остров на Виктория, тя го трие от живота си

Снимка: Facebook

Романтикът оглежда Карибите

Дейвид Бекъм планира да купи остров на съпругата си Виктория, по повод 20-годишнината от запознанството им, съобщи БГНЕС. Според източник запознат с намерението за покупката, футболистът вече е започнал да оглежда островите около Карибите. Там може да се окаже в съседство с Джони Деп, който също има частна собственост наоколо.
За подаръка Бекъм е приготвил 9 милиона паунда. Островът ще бъде кръстен на най-малкия му син Харпър и ще бъде място за ваканция и отдих, а не за постоянно обитаване от звездното семейство. Клюкарите твърдят, че футболистът си мечтае за свой символ на високия социален статус, който има. Друга мълва е, че Дейвид си иска да „надцака“ Ричард Брансън, на когото завижда за частния остров, част от Британските вирджински острови.
Поведението на супругата му Виктория пък предизвика слухове, че иска да го зареже и няма да се впечатли с остров. Преди няколко дни мисис Бекъм се появи на благотворително събитие в Ню Йорк. Визията й бе безупречна, като бе избрала да се облече в синя рокля с гол гръб от колекцията си есен-зима 2017, пише Elle.bg. Направи впечатление обаче, че дизайнерката се опитва да заличи татуировката, с която преди време се обясни в любов на мъжа си Дейвид Бекъм.Фразата, която до скоро се разполагаше от шията до средата на гръбнака й гласеше: „Аз принадлежа на любимия си и любимият ми принадлежи“. Дейвид има татуиран същия надпис, но той не прави опити да го заличи. Откакто г-жа Бекъм реши да покорява модната индустрия, коренно промени имиджа си. Вече залага на строга, изискана визия, без излишно разголване и без крещящи цветове. Току-виж покрай това е решила да смени и съпруга си, а той от своя страна ще може да ближе рани на острова. 

 Коментари (1)

painkiller Пълни глупости. Освен това Харпър е момиче.
20.05.2017 17:51 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза