Меню

Избрани новини

Клюкарник

Гринго остава в ареста, ето в какво го обвинява прокуратурата

Съдебните неволи на Тодор Давидов тепърва започват

Гаджето на фолк дивата Софи Маринова Тодор Давидов-Гринго остава в ареста, съобщава 24 часа. Той е задържан за 72 часа с постановление на районната прокуратура в Айтос.

Гринго и негов  приятел са обвинени в изнудване. Бизнесменът Асен Атанасов, по чиято къща в Айтос беше стреляно, е бил изнудваният за 50 хил. лева предприемач. Припомняме, че за отправените заплахи към него бяха задържани приятелят на ромския славей Софи Маринова – Тодор Давидов, както и негов авер – Стефан С, съобщава Burgasinfo.

Тодор Давидов, известен с прякора Гринго, беше арестуван в нощта срещу петък, както вече информира LifeOnline.bg.

Къщата на баба му в Айтос се намира на няколко пресечки от дома на Асен Атанасов в ромската махала. Районна прокуратура в Айтос повдигна обвинения срещу Тодор Давидов и Стефан С. Давидов е обвинен в това, че бил съучастник, подбудител и помагач на Стефан, като се опитали да принудят Атанасов да се разпореди с 50 хил. лева.

Според прокуратурата той подпомогнал Стефан да заплаши предприемача с убийство, давал му съвети, осигурил му мобилен апарат и сим карти, с които да провежда разговорите. Стефан е посочен от обвинението като извършител на заплахата. Припомняме, че Асен Атанасов е известен заможен търговец на контейнери.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза