Меню

Избрани новини

Риалити

Известни са първите участници в „Капките“?

Две чалга звезди ще имитират в предаването по НОВА

Музикалното риалити шоу за имитации „Като две капки вода“ продължава славното си присъствие в прайм тайма, научи репортер на LifeOnline.bg.

Поредния сезон на предаването стартира на 26 февруари в ефира на НОВА.

Продуцентите се опитват да опазят в тайна до последно кои звезди ще се впуснат в предизвикателството да имитират родни и световноизвестни изпълнители. Въпреки това за надпреварата има вече две сигурни имена – това са чалга величията Софи Маринова и Константин, съобщава седмичник.

Изглежда с всеки изминал сезон продуцентът Маги Халваджиян преосмисля негативното си отношение към чалгата. Той се познава добре с Коцето и Софка, тъй като е снимал едни от първите им клипове в кариерата. Макар да недолюбва фолка, той е решен на всичко за рейтинг и това е единствената причина да ги покани. Убеден е, че ще докарат още повече зрители и по този начин шоуто няма да има абсолютно никаква конкуренция.

Носят се упорити слухове, че и Гери-Никол ще бъде сред участниците. При нея обаче нищо не е сигурно до последно. Миналата година се говореше, че също има подписан договор, но се е отказала в последния момент, тъй като й се появил друг ангажимент.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза