Меню

Избрани новини

Риалити

Този секси актьор влиза в „Като две капки вода“

Той е известен актьор и желан мъж

Един от най-чаровните български актьори Иван Юруков ще се присъедини към звездните участници в шести сезон на „Като две капки вода“, който ще превземе ефира на NOVA на 26 февруари в 20:00 ч., научи репортер на LifeOnline.bg.

Известен с роли на театралната сцена, участие в успешни български сериали и кино продукции, сред които „Аве“ и „Дъвка за балончета“ – един от 10-те най-гледани български филми за последните 20 години, сега той ще се впусне в 13 неочаквани преобразявания по време на култовото шоу.

Очаквам да бъде изключително забавно и разбира се - истинско предизвикателство.  Убеден съм, че ще бъда заобиколен от достойни колеги и артисти“, споделя харизматичният актьор. Надявам се да успея да изградя успешен образ с автентично вокално звучене. Да си обръсна краката за женски образ и да обуя чорапогащник – това ще бъде истинско предизвикателство!“, допълва с чувство за хумор Юруков.

Друг сигурен участник е Софи Маринова, говори се, че в шоуто за имитации ще се преобразяват също Константин, Гери – Никол и Златка Райкова.  

Иван Юруков е следващият сигурен участник в "Капките"

Иван е роден през 1978 г. в Сандански, през 2004 г. завършва актьорско майсторство в НАТФИЗ в класа на Стефан Данаилов.  През 2017 г. е номиниран за “Аскеер” за главна мъжка роля за блестящата си игра в “Майстори”. Почитателите на театралното изкуство са гледали негови участия в „На ръба”, „Хъшове”, „Хамлет”, „Вишнева градина”, „Ревизор”, „Полет над кукувиче гнездо”, „Идеалният мъж”, а феновете на „Като две капки вода“ ще имат възможност да видят 13 образа, които ще покажат Юруков в нова светлина – тази на световноизвестни музикални звезди.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза