Меню

Избрани новини

Клюкарник

Миглена Каканашева изловена в поредна измама (снимка)

Снимка: Фейсбук

Пошлата й манипулация е разкрита

Звездата на социалните мрежи и търговка с евтини китайски продукти Миглена Каканашева продължава с доказателствата, че е фалшив човек, констатира читател на LifeOnline.bg в свой сигнал до изданието.

Поредната заблуда на Куку Шанел от Раковски, може и да се стори невинна игра с фотошопа, но това е показателно за манипулативнте похвати в бизнеса на Фантома от „Вип Брадър.

Каканашева сподели снимка, на която очевидно се е упражнявала да направи корекции, какви точно не е ясно, но играта с фотошопа е очеизбождаща.

Кадърът показва дребосъчето на улицата, всичко е в типичния стил: дрехите, позата, отегченото фалшиво изражение. Вглеждайки се в плочите на тротоара обаче се забелязва нелогично изкривяване в техните линии.

В поста си тя рекламира елечето, с което е облечена и обещава цветовете да са точно както потребителите ги виждат. Потенциалните клиенти обаче се чудят дали и формите ще са същите като на снимката след като очевидно е пипана и коригирана с приложение за корекции.

Нашият читател е довършил работата по снимката, явно на Мегз не й е останало време

По-внимателното вглеждане навежда на мисълта, че комплексираната от ниския си ръст шивачка се е опитала да издължи крайниците си и за пореден път да подведе последователите си, че е перфектна. Това си е чиста доза измама.

Tози факт автоматично ни навежда на въпроса: Щом самата същност на пишман дизайнерката е менте, какво остава за продуктите, дрънкулките, джунджурийките и облеклото, което продава?Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза