Меню

Избрани новини

Клюкарник

Фавиол Сефери вдигна купона на годината (видео)

Снимка: Фейсбук

Десетки родни знаменитости помирисаха INSOMNIA

Вчера цяла София миришеше на един и същ аромат. Причината бе пищното парти на Фавиол Сефери, който представи своят първи парфюм „INSOMNIA“. За премиерата на унисекс аромата бизнесменът беше ангажирал залата на един от най-популярните столични клубове. Пред входа на Мегами час преди началото се изви дълга опашка от желаещи да усетят тузарската миризма създадена специално от Фави.

Гостите на партито се сблъскваха със завладяващия мирис още на влизане, където бяха напръсквани обилно с INSOMNIA.

Десетки звезди и знаменитости уважиха събитието, а камерите на най-гледаните телевизии у нас заснеха всеки пикантен момент от партито.

На сцената се качиха журналистът Миглена Ангелова, бизнесдамата Ваня Червенкова и главният редактор на LifeOnline.bg Елза Парини, които споделиха впечатления от парфюма и пожелаха успех на начинанията на Фавиол Сефери.

„При мен не е мода , а просто тръпка, за проекта избрах да колаборирам  с компанията Martinez, зад която стоят Светослав Русев и Сезер Сабах. Това са едни от първите хора, които се занимават с внос на парфюми в България, а преди година откриха първия си завод у нас.“, сподели пред LifeOnline.bg, звездата на социалните мрежи.

Сред гостите бяха скандалната Сузанита, Миглена Каканашева  - Мегз, фолк певиците Татяна, Ивена и Джина Стоева. Ники Кънчев, Денди, Дани и Алекс Петканови раздаваха усмивки и селфита на феновете.

Гери Дончева зорко следеше своя телевизионен екип, който отразяваше партито, но и не пропусна да се отпие чаша шампанско със златни късчета. Камерата на „Карамел“ по BiT следваше знаменитостите по петите и със сигурност е набрала пикантен материал за следващото предаване на Гери в събота вечерта.

Сашка Васева не се качи на сцената за да изпее „Левовете в марки“, но обикаляше от маса на маса, затова пък с музикален поздрав се изявиха младите таланти Артьом, Ева и Искрата.

Официалната част завърши с представянето на видео клип с участието на Моника Валериева. Рекламата на парфюма е заснета от Александър Моллов, а музиката е дело на талантливия бийт мейкър и изпълнител Искрата.

Много от посетилите събитието побързаха да са сред първите, които се сдобиват с парфюма и си тръгнаха с пликче с опаковка от така желания аромат. 

 

#INSOMNIA #add #fragrance #perfume #premiere #video #advertise #monikavalerieva

Публикация, споделена от Elza Pariny (@elzapariny) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

 

#premiere #fragrance #perfume #INSOMNIA #suzanita #bulgaria #sofia #nightlife #elzaparini #elzapariny #dragqueen #dragstar #transvestite #shemale #megami #hotelMarinela

Публикация, споделена от Elza Pariny (@elzapariny) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер STКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати