Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Фавиол Сефери разработва първия си парфюм

Провокативният влогър споделя любовта си към ароматите със своите последователи

Фавиол Сефери е емблематичен представител на младото поколение звезди от социалните мрежи „social media celebrity“,  това са млади интересни и провокативни хора, чиято популярност тръгва от социалните медии, Фейсбук, Инстаграм, YouTube и т.н.

Фавиол Сефери

За новото начинание на влогъра Фавиол говори с репортер на LifeOnline.bg

Фавиол от известно време рекламираш на своята страница свой аромат, май стана модерно да се пускат авторски парфюми в България?

При мен не е мода , а просто тръпка, за проекта избрах да колаборирам  с компанията Martinez, зад която стоят Светослав Русев и Сезер Сабах. Това са едни от първите хора, които се занимават с внос на парфюми в България, а преди година откриха първия си завод у нас.

Сезер Сабах и Светослав Русев

Есенциите, които използваме за парфюма са напълно естествени (органични). Не сме използвали синтетични миризми.

Есенциите ни пристигат от Франция, а аромата е разработен специално за нас от най-добрите френски парфюмери.

Целта ни е на първо място да създадем изключително качествен, нишов парфюм, който е създаден в съответствие с принципите на така наречената висша (haute) парфюмерия.

Парфюмът е изключително наситен и траен, а трайността му на кожа е над 18 часа. Въпреки, че този парфюм е от изключително висок клас, той ще бъде на най-добрата и достъпна цена.

Желанието ни е всички да могат да се докоснат до висшаса парфюмерия.

Как разработи дизайна на опаковката?

Валентин Иванов и Светослав Русев се погрижиха за визията на парфюма, която смея да твърдя, е най-красивата изработка правена от български просизводител, конкурентна на световните брандове.

А на какво ще миришат използващите твоя аромат?

Няма да издавам всички нотки на парфюма, но ще кажа основните: кафе, уиски, ванилия, изключително скъп и рядък екстракт от сандалово дърво. За да повдигнем тонуса сме използвали много нотки, които са известни естествени афродизиаци.

Искам да Благодаря на Martinez и френските парфюмери с които работих. Създадохме извънреден, екстравагантен и в съшото време изключително сложен аромат, който да ви привлича и дори да ви шокира!

А как така реши да създадеш свой парфюм?

Аз съм много голям фен на парфюмите. От 5-6 години, харча изключително много за аромати от най-различни държави. И винаги, където и да съм, аз съм бил човека  който се е откроявал с парфюма си. Много самонадеяно, но това е самата истина. Често се случва непознати да идват при мен и да ме разпитват с какъв парфюм съм.

И понеже съм фен на по-нишовата парфюмерия, Мартинез бяха единствените хора, които успяха да създадат толкова качествен продукт според моите изисквания.

Да разбираме ли, че който ползва твоя парфюм, ще мирише на теб?

Да, определено, и гарантирам, че това ще бъде най-търсената и наложената миризма.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати