Меню

Избрани новини

Риалити

Схемаджийка! Мегзито си купи позитивни коментари в мрежата

Пишман дизайнерката пребори хейта с „подкуп“

Самовлюбената шивачка Миглена Каканашева е намерила хитър начин да преодолее един от най-сериозните си проблеми - Огромният интернет хейт, който всеки ден се лее над постовете й в социалните мрежи, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Ежедневно под всяко клипче на дизайнерката се пишат купища обиди и дори клетви, недоволни клиенти критикуват стоките й, а разбирачи направо размазват стила й. Малкото положителни коментари направо се губеха сред камарата тежки обиди, на които Куко Шанел от Раковски става жертва ежедневно, а целия този хейт се набиваха най-много на очи.

Схемаджийката обаче никога не си оставя магарето в калта. Тя се оказа доста хитра и използва старата максима, че всичко си има цена. Продавачката на евтин трикотаж и джунджурии от Китай пусна игра в своята страница, в която ако коментираш може да спечелиш от перуките й.

Динко Вълев и Миглена Каканашева

И о, чудо заваляха стотици положителни коментари. Хейта коментари от рода на - “Щипе ли” бяха заменени от лицемерни хвалби в стил – „много съм доволна от продуктите“, „Имаш страхотен стил“, и други подобни лигавни, които потребителите са готови да изрекат само и само да се докопат за киче изкуствена коса.

Според Хотарена, това е втората подобна маневра на Мис Фантом. Преди седмица тя обеща, че ще възнагради най-интересна идея за това какво да направи с някакъв плат.

Очевидно липсата на „творческо вдъхновение“ е настъпила, и твореца се е превърнал в прост търговец.

Така хитрата сврака с двата крака се опита да реши проблема с хейта за 1000лв.

Източник ХотАрена

Миглена Каканашева - МегзКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза