Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Вуду! Врачка спасила пловдивски златар от любовна магия на Мегз

Влюбеният бизнесмен платил магазина на шивачката, за отплата тя обиждала майка му

Помните ли любовната история на Миглена Каканашева и пловдивския бижутер Стефан Говедарски, тогава той е само на 22 години, а тя на 26. Двамата изживяха едногодишен роман и дори имаха планове за съвместен живот като истинско семейство.

Щастливи и влюбени Миглена и Стефан

През 2015 приказката беше толкова красива, че влюбения до ушите дизайнер се решил на съвместен бизнес и дори поел разходите за създаването на магазина под тепетата на бизнесдамата известна с прякора Фантома, разкри източник пред репортер на LifeOnline.bg.

Влюбен до уши Стефан решава да подпомогне бизнеса на любимата

Магазинът трябвало да събере и двете марки, тази на шивачката от Раковски и неговия моден бранд „Мадлен Фешън“. Младежът наел имот в топ центъра на Пловдив, ремонтирал и обзавел бутика. Харчовете на Говедарски не спрели до тук, той платил и разходите по докарването под тепетата на ангелите на Мегс, репортерски и тв екипи, фотографи и журналисти, които да отразят събитието.

Лорд Евгени Минчев дава благословията си на новото съвместно начинание

Говори се, че за „черешката на тортата“ на откриването - присъствието на самия светски Пи Ар Гуру Евгени Минчев, златаря се бръкнал в джоба със солидна сума, само и само да угоди на дребничката си, но много амбициозна любима. Той обаче не плащал на ръка, а бил предоставил средствата на Миглена, която се разплащала като от свое име.

Малко след откриването на съвместния проект през януари 2016 обаче, Ким Кардашиян от Раковски започнала да се държи грубо с родителите на своя любим. Освен това тя целенасочено го настройвала срещу майка му.

Податливия на манипулации младеж бил толкова налапал въдицата, че нехаел за обидите нанесени на семейството му и започнал да се отдалечава от него, накрая се изнесъл от родната стряха.

Тук трябва да споменем, че скъпото си образование, бизнес със злато и модно хоби, Стефан получил именно от богатите си родители.

Ужасена от мисълта, че ще загуби своя син, майката на Стефан прибягнала до крайни мерки. Тя се консултирала със загадъчна румънска гледачка в Букурещ, която разкрила истината за безрезервната любов на синчето й към Каканашиян.

 

Само любов или свръхестествена намеса има в отношенията на двамата?

Румънката изказала съмнения, че силната привързаност и жертвоготовност на богаташкото синче се дължи на нещо повече от любов и хлапашко увлечение. Чувствата му били манипулирани и то не само от умелите способности на психоложката Миглена, но и с употребата на свръх естествени сили, а може би и магия, твърди добре осведомения източник пред репортер на LifeOnline.bg.

Румънската врачка, побързала да помогне на заможните родители да върнат детето си в къщи, а той да успее да забрави злата си любовница. Тя била специалистка в т.н. „баена вода“ (мълчана вода б.а.).

Течността се подлага на молитви и точно определени думи, които я зареждат за да помогне за решаването на проблем и преодоляването на лоши мисли и други нежелани свръх естествени въздействия.

Скоро след това в Пловдив пристигнала пратка от водата, за която казват, че дори не можела да замръзне въпреки минусовите температури и пакет специална сол.

Скоро след изпълнението на тайнствения ритуал връзката им се разпада

За да помогне Стефан да забрави за Миглена той трябвало да изпие водата, а солта трябвало да се посипе пред новооткрития магазин, където се кореняло злото забъркано от зловеща ръка, разказа пред репортер на LifeOnline.bg източникът пожелал анонимност.

Всички инструкции на румънската баячка били изпълнени, а тя през това време продължавала да чете дистанционни молитви насочени от Букурещ към Пловдив.

Месец след тайнствения ритуал изоставилия семейството си Стефан се върнал у дома и прекратил отношенията си Каканашева. Дали молитвите, мълчаната вода и солта са помогнали или просто любимата му се е качила и на неговата глава не е ясно, но това бил щастливия край на една зловеща семейна история.

След като научихме за тази драма си припомнихме колко пъти Миглена Каканашева се кълнеше, че е постигнала всичко сама.  Спомнихме си и за историята с майката на Мегз, която Джулиана Гани разказа в Къщата на Биг Брадър. Тогава тя твърдеше, че Миглена се е държала грубо с майка си, нагрубявала я, крещяла й и дори й посегнала. Тогава нервите ескалираха и двете дами стигнаха почти до бой след размяна на ужасни обиди.

Миглена Каканашева

Стефан Говедарски и Миглена Каканашева на откриването на съвместният им магазинКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати