Меню

Избрани новини

Клюкарник

Истерия по Каканашева в Симитли! (видео)

Миглена Каканашева - Мегз
Снимка: Фейсбук

Дизайнерката прави клипчета за деца с деколте до пъпа

 

В шеметен успех се превърна първата спирка от предстоящото турне на Мис Шивачка, Миглена Каканашева.

Пишман дизайнерката се закани, че ще тръгне по села и паланки, за да се среща с млади хора и да беседва с тях по любимите си теми - собствените си успехи и пътят към тях.

Но истинската цел на лекциите ѝ е съвсем друга.

Говори се, че на всяка среща, Мегито щяла да дефилира с различен костюм, който в последствие ще се появява на профилите ѝ в социалните мрежи с надпис "Купи тук" и линк към онлайн магазин.

В сряда Каканашева превзе Симитли, където бе посрещната като рок звезда в местното читалище - с бурни аплодисменти и възторжени викове от десетки ентусиазирани крещящи дечурлига.

Още докато траеше милата вечеринка, в Инстаграм цъфна тоалетчето с което се кипреше кройкаджийката от Раковски.

Със съответните инструкции за закупуване, разбира се. 

 

Междувременно, два дни преди рандевуто в Симитли, Мегито реши да го промотира във Фейсбук, където се обърна с мили думи към всички дечица, облечена в ризка с деколте до пъпа.

Нетактичното за таргета на аудиторията облекло предизвика купища коментари и повдигания на вежди в мрежата, но както се убедихме и от ВИП Брадър, тактичността не е сред нещата, с които е популярна Каканашева.

Така или иначе, началото на промо турнето е поставено.

Очакваме с нетърпение да чуем кои ще са следващите малки населени места, в които "българската Кардашиан" ще рекламира трикотажа си под формата на лекции и беседи... 

Миглена Каканашева - Мегз

Динко Вълев и Миглена Каканашева

Видеото, предназначено за дечица, което скандализира майките им заради нетактичното деколте:Коментари (1)

Mar Миглена, трябва да я забранят със ЗАКОН, защото е вредна и на нищо достойно, не може да научи който и да било. Тя е толкова безкруполна, алчна, ненормална и каквото и да казва, ЦЯЛАТА Й ЗАГРИЖЕНОСТ ЗА ДЕЦАТА и кученцата, за нея е просто РЕКЛАМА и оше продажби.
19.12.2017 04:47 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати