Меню

Избрани новини

Риалити

Рапърът Дий е вторият прокуден от Биг Брадър Most Wanted

Снимка: Нова

Луна и Мариела Нордел ще пилят нервите на останалите поне още седмица

Не особено популярният хип-хоп изпълнител от Хасково DEE/Дий е вторият изгонен от зрителите от Къщата на Биг Брадър Most Wanted.

Преди него от там поради слаб вот си тръгна Кирил Стоянов, а бедната жена от народа, слабо известна като фолк певицата Дебора бе изхвърлена от Големия Брат заради вулгарно пиянско поведение. 

На излизане от Къщата, рапърът популярен главно от един-два клипа на фолкаджийката Мария, каза че играта в риалитито не е за него, а за хора с по-здрави нерви и психика.

 

На територията на Нови хан единственото, с което блесна въпросният човек бе половинчат сексуален романс с вече елиминираната от шоуто и доволно кръстена "Мис Махмурлук" Дебора.

"Бях себе си, но горе долу. Можех да бъда и много по-голям боклук", заключи на излизане от сцената на студиото DEE, с което промо обиколката му в Биг Брадър приключи.

След елиминацията, в Къщата се настани минорно настроение, а главните дразнителки - Луна и Мариела Нордел ще съсипват нервите на останалите Съквартиранти поне още седмица.

ЛунаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати