Меню

Избрани новини

Риалити

Сериен лъжец! Захажаева разобличи Динко за бежанците!

Снимка: Нова

На вниманието на прокуратурата: Връзвал ли е Вълев хора със свински опашки?

 

Преди няколко дни, по време на мисията "Супер Герои" в тазгодишния сезон на Биг Брадър Most Wanted, видяхме ямболския рейнджър Динко Вълев в ролята на балканската сила Супер Ганьо.

Като част от личното му изпитание, Динко трябваше да стои с вързани зад гърба със свински опашки ръце, точно по начинът по който са били "оковавани" заловените от бригадата му бежанци.

Въпреки, че не спира да се бие в гърдите във всеки един момент какъв достоен мъж е, как е готов да се жертва в името на всяка мисия и прочее балони с хелий, Вълев подви опашка и се заоплаква жално колко е тежко да се битува така.

При което Големият брат го насмете в изповедалнята и не пропусна да му дръпне една клиширана, но поучителна реч за това как всяко човешко същество трябва да бъде третирано с уважение и респект.

Докато се кахъреше с вързани ръце, ямболията вкара дежурната версия за окопчаните бежанци - свинските опашки не ги бил сложил той, а Петър Низамов - Перата.

 

Луна

Припомняме, че въпросът с окованите в свински опашки хора стигна до съд и двамата "ловци" не спират да се обвиняват един друг, прехвърляйки си топката за вината относно варварските си дела.

Динко отрича всички обвинения, отрече и пред Биг Брадър, за да си признае само ден по-късно, че всъщност доста обича да послъгва. 

За Господин Вълев сякаш лъжите са нещо нормално.

Доводът му: "Политиците лъжат, защо и аз да не излъжа? Президентите едно казват, друго правят, аз дето съм едно просто момче от село, да не мога да си позволя да излъжа!? Излъгал съм! И какъв е проблема!?", зададе риторичен въпрос Господинът, намирайки торбата с лъжите за напълно естествен аксесоар.

В крайна сметка, Ловецът на бежанци разкри политическите си амбиции.

Въпреки заканите никога да не влезе в Биг Брадър, Вълев променил решението си, за да го опознаят и заобичат хората още повече.

Както се изрази самият той, един ден щял да плаща пенсията на Захажаева, загатвайки евентуалното си влизане в изпълнителната власт.

 

Людмила Захажаева

Видеото, в което Динко си признава че е връзвал и пак би вързал бежанци:

Динко Вълев и Миглена Каканашева

Устатата рускиня обаче изобщо не му остана длъжна и обилно му даде за душата.

Напомни му, че не е известен с нищо, освен с варварско насилие над бежанци, с кражби на телефоните им и че политическите му мераци са смехотворни.

На старата госпожа изобщо не ѝ мигна окото да го нарече безпринципен мъж, който е хроничен лъжец и не държи на думата си.

Динко, освен че обича да послъгва, показа и че не носи на критиката.

Думите на Вулева старша видимо го подразниха и ямболията започна гневно да крещи: "И пак ша ги вържа! И пак ша ги вържа, ей тъй от дърветата да висят"...

Хелоу, Динко.  ПАК ще ги вържеш!?

А какво стана с тезата, че всъщност ги връзвал Перата!? Къса памет!? Или пак лъжи...Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза