Меню

Избрани новини

Риалити

Трагедия! Линдарева пометнала две бебета, отказала се да има семейство (видео)

Снимка: НОВА / Биг Брадър

След като загубила бебета, тя загубила и желание за семейство

Мъжемелачката Зорница Линдарева със сълзи на очи разкри шокиращ факт от своята биография миналата вечер в Биг Брадър: Most Wanted. Хлипайки тя призна, че е изгубила не едно, а две бебета и затова в момента няма семейство. Не стана ясно дали Зори е била бременна с близнаци или е пометнала на два пъти.

Участничката, която при предишната си изява в играта бе обвинена, че разбива чужди семейства беше провокирана от Динко, който на няколко пъти натърти, че тя е твърде възрастна за да няма семейство и деца.

Луна

Пишман граничаря директно я обяви за разтури къща и натърти, че тя нарочно заглежда женени мъже, на които да разруши семейството. За да се защити, Линдарева направи признанието, че е щяла да се радва на семейство, ако беше износила децата. 

Тя сама е признавала, че има връзка с богат турчин, заради когото се премести в южната ни съседка и дори научи турски. Явно обаче невъзможността да стане майка е сложила край на любовната й приказка. Според зрители причината Зорница да не може да има деца са здравословните й проблеми. Тя дълго гладува, за да отслабне и си създаде сериозни неприятности. 

Людмила Захажаева

Зорница изтъкна, че е обидена на ямболията заради непрекъснатото му натякване, че нямала семейство.

Биг брадър попита Линдарева дали би разкрила коя е причината тя да е без съпруг, на което тя отговори: "Не се притеснявам от нищо. Да, това е лично, но ще го кажа. Загубих... Не едно, а две деца. Това е причината да съм сама".

След тази изповед Зорница не успя да скрие вълнението и сълзите си, а съквартирантите млъкнаха потресени, но вечно дърдорещият Динко не се впечатли от тежката изповед на Линдарева и продължи да я напада.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати