Меню

Избрани новини

Пикантерии

Динко насилва Луна в басейна на Биг Брадър

Луна
Снимка: Нова

Певицата показа сбръчкани кожляци

Неособено лицеприятен еротичен спаринг си спретнаха снощи ямболския рейнджър Динко Вълев и попрезрялата фолкаджийка Луна на територията на клюкарското риалити Биг Брадър Most Wanted, видяха зрителите във вчерашния епизод на предаването.

Стартът на смущаващото софт порно в праймтайма дойде с моментa, в който изпълнителката с истинско име Лухче Йорданова свали с финес палаво червено наметалце, за да остане само по жълт бански, разкриващ богато очуканото ѝ от живота (а и не само) тяло.

Опитите на чалгатресата да поплува спокойно в басейна бяха грубо осуетени от Ловецът на бежанци Вълев, който с плонж се метна при нея и въпреки протестите ѝ, хвърли няколко кубика вода директно върху главата ѝ.

Отстрани на цялата сценка, артистка с творчески псевдоним Гонзовица подканяше ехидно Динко да намокри косата на Луна. Класно изпълнение.

 

Луна

Иначе вербалното, моралното и сексуално насилие над Луна продължи с атака от страна на Динко под вода.

В някакъв момент, чалга светилото бе на врата му, а камерите изловиха не особено приятен ракурс на корема ѝ, но след зърната на Захажаева и други анатомични особености в ефир, вече почти няма какво да ни уплаши.

Иначе, да речем че в тяло Луна изглежда прилично за годините си и само можем да си представяме на какво биха приличали в телесата хихикащите се на грозните сценки плеймейтки, ако доживеят до тази възраст изобщо.

Дебелашкото забавление приключи с победоносното излизане на Динко от басейна и опитът му да се загърне с наметалото на певицата.

Или накратко казано - долнотия до шия...

 

Динко Вълев и Миглена КаканашеваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза