Меню

Избрани новини

Пикантерии

Повярва си! Мис България 2017 била по-известна и от Слави (видео)

Снимка: btv / Шоуто на Слави

Освен, че е дългоноса, Тамара демонстрира и празноглавие

На Слави Трифонов му се е налагало да си беседва с много скучни гости, през неговото горещо диванче са минали безчет странни птици, но гостуването на новата "Мис България" Тамара Георгиева ще остане в аналите като най-тъпото интервю в историята на шоуто.

Противоречивата миска гостува в "Шоуто на Слави" снощи, а водещият се видя в чудо с умствения й багаж или по-скоро с липсата на такъв.

Интервюто премина тягостно за Слави, който почти през цялото време си говореше сам, а в редките случаи, в които Тамара си отваряше устата, отговорите й се изчерпваха в рамките на две-три, в най-добрите случаи - до четири изречения. А думите, които миската употреби безброй пъти, бяха: каузи, благотворителност и разбира се, коментира ПИК.

В началото Дългия попита блондинката как така се е решила да участва в конкурса. Последва заучен отговор, че винаги е мечтала за короната. Отраканият водещ обаче я сряза защо не е преследвала мечтата си, когато е била на 18, а не сега - вече 24-годишна. "Вече си попораснала доста, има и по-важни неща, красотата е преходна", подметна Дългия, намеквайки, че преди шест години миската може и да е била малко по-красива от сега. Тамара не схвана намека.

Като всяка миска, и на Георгиева целта й да спечели конкурса била, за да подпомага чрез благотворителност деца в неравностойно положение и възрастни хора. "Това са пълни глупости, не ми ги хвали тия неща с каузите. Няма нужда от тази картонена корона, може да помагаш и без да си "Мис България", отново подхлъзна гостенката си Трифонов. 

По едно време на Слави му втръсна да получава тъпи отговори и се впусна във философски размисли, че всъщност целият негативизъм срещу Тамара, породен от грозния й нос, звучи като оксиморон, тъй като без всичко това е щяла да бъде просто поредната носителка на титлата, която утре ще бъде забравена, а днес всички говорят за нея.

"Нека си говорят хората, правят ме известна! Факт, е че съм най-известният човек в България в момента, доколкото знам", наду се като пуяк "Мис България", а с отговора си вероятно искаше да изтъкне, че е по-известна дори от самия Слави Трифонов. 

"Даа, дааа... Ще ми дадеш ли автограф после?", рече Слави, гаврейки се по тънката лайсна с взелата се насериозно блондика. 

Цялото интервю гледай ТУК!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати