Меню

Избрани новини

Пикантерии

Повярва си! Мис България 2017 била по-известна и от Слави (видео)

Снимка: btv / Шоуто на Слави

Освен, че е дългоноса, Тамара демонстрира и празноглавие

На Слави Трифонов му се е налагало да си беседва с много скучни гости, през неговото горещо диванче са минали безчет странни птици, но гостуването на новата "Мис България" Тамара Георгиева ще остане в аналите като най-тъпото интервю в историята на шоуто.

Противоречивата миска гостува в "Шоуто на Слави" снощи, а водещият се видя в чудо с умствения й багаж или по-скоро с липсата на такъв.

Интервюто премина тягостно за Слави, който почти през цялото време си говореше сам, а в редките случаи, в които Тамара си отваряше устата, отговорите й се изчерпваха в рамките на две-три, в най-добрите случаи - до четири изречения. А думите, които миската употреби безброй пъти, бяха: каузи, благотворителност и разбира се, коментира ПИК.

В началото Дългия попита блондинката как така се е решила да участва в конкурса. Последва заучен отговор, че винаги е мечтала за короната. Отраканият водещ обаче я сряза защо не е преследвала мечтата си, когато е била на 18, а не сега - вече 24-годишна. "Вече си попораснала доста, има и по-важни неща, красотата е преходна", подметна Дългия, намеквайки, че преди шест години миската може и да е била малко по-красива от сега. Тамара не схвана намека.

Като всяка миска, и на Георгиева целта й да спечели конкурса била, за да подпомага чрез благотворителност деца в неравностойно положение и възрастни хора. "Това са пълни глупости, не ми ги хвали тия неща с каузите. Няма нужда от тази картонена корона, може да помагаш и без да си "Мис България", отново подхлъзна гостенката си Трифонов. 

По едно време на Слави му втръсна да получава тъпи отговори и се впусна във философски размисли, че всъщност целият негативизъм срещу Тамара, породен от грозния й нос, звучи като оксиморон, тъй като без всичко това е щяла да бъде просто поредната носителка на титлата, която утре ще бъде забравена, а днес всички говорят за нея.

"Нека си говорят хората, правят ме известна! Факт, е че съм най-известният човек в България в момента, доколкото знам", наду се като пуяк "Мис България", а с отговора си вероятно искаше да изтъкне, че е по-известна дори от самия Слави Трифонов. 

"Даа, дааа... Ще ми дадеш ли автограф после?", рече Слави, гаврейки се по тънката лайсна с взелата се насериозно блондика. 

Цялото интервю гледай ТУК!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза