Меню

Избрани новини

Клюкарник

Купона я влече! Мегз се разцепи на рождения ден на Русата Златка

Снимка: Фейсбук

Плеймейтката празнува в компанията на Андреа и Алисия

В събота Златка Райкова, по-известна като Русата Златка, отпразнува рождения си ден в луксозна столична дискотека, пише HotArena.

На шумното събиране имаше цял небосклон от звезди, сред които чалгаджийките Андреа и Алисия заедно с майката на Бирмата - Лидка Скалата, шивачката Миглена

Каканашева, както и куп плеймейтки и звездни гримьори, фризьори и фотографи. Купона привлече и шумния гримьор Цецо Андреев. Той беше без професионалния си партньор коафьора Ивайло Колев, с когото са в жесток конфликт, за който ви разказа вече LifeOnline.bg.

Плътно до реждицата беше и гаджето на Златка - Георги Валентинов, който бе придружен от цяла армия борци, която стоеше на съседно сепаре и зорко наблюдаваше красавиците. Звездите се забавляваха много, а Златка се представи в типичната си бляскава визия. 
Каканашева вярна на традицията да е пред камерите денонощно не спря да пуска клипчета в Инстаграм историите си, от които фенове разбраха повече за лъскавото парти. Преди време плеймейтката и шивачката имаха конфликт, защото и двете се изживяват като дизайнерки, но изглежда това е останало в миналото и сега двете звезди са повече от близки.

Преди партито Мегито дори публикува няколко клипчета специално за рожденичката, в които не спира да я хвали. 

Андреа и Алисия също публикуваха мили пожелания, от които лъхаше на неподправено приятелство. 
Първа от партито си тръгна Алисия, като майката на Бирмата не я последва, а остана да се забавлява до сутринта. След нея си тръгна Андреа, а останалата част се прехвърли на афтърпарти при закрити врати от където Меги се включи с истеричен лайф обясняващ, че е отишла само за малко. После публикува видео, на което се прибира чак в 5 сутринта.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати