Меню

Избрани новини

Клюкарник

Черната Златка лъснала в каталог за проститутки, колежка я “вкарала“ в бизнеса?

Златка Димитрова

Плеймейтката изля душата си пред Криси Патрашкова

„Известна манекенка, чието име не искам да кажа, ме вкара с измама в каталог за сексуслуги“. Това сензационно разкритие направи Златка Димитрова в предаването „Папараци”.

Колоежката, която е много известна, излъгала Злати, че става дума за платена еротична фотосесия, която няма да се разпространява в България. Наивната черна Златка се навила и се снимала без задръжки.

Конкурса, за който били фотосите спечелила именно организаторката а по-късно горещите кадри се появили в евро каталог за платена любов. Черната Златка останала шокирана и си дала дума никога повече да не вярва на подобни обещания.

Скандалът избухна през 2011 година, когато български медии съобщиха, че няколко красавици, сред които и Мис Плеймейт 2009 Златка Димитрова, фигурират в каталог на чуждестранен сайт с голи мацки. Сайтът е рекламиран като конкурс за еротични модели в цяла Европа.

Мария Илиева Vs Атанас Колев

Едно от условията за участие в него е мадамите да се снимат както майка ги е родила. В стремежа си да отрият най-сексапилните и красиви европейки фотографите на сайта, който е базиран в Рим, обикалят столиците на Стария континент и във всяка една снимат по 6 момичета.

Наградата за първо място е 50 хиляди евро, а за подгласничката - 25 хиляди. С днешна дата Злати твърди, че започнала по-трудно да допуска хората до себе си заради скандала от 2011 година и съветва всички бъдещи манекенки да внимават много при участието с подобни снимки.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза