Меню

Избрани новини

Пикантерии

Гей драма! Фризьор и гримьор скубят коси заради общ тъпкач

Вечния тандем Ивайло Колев и Цецо Андреев се разцепи след скандал за мъж

Солиден брой плеймейтки, певици и обикновени златотърсачки изпаднаха в ужас от новината, че тандемът Иво и Цецо се е разпаднал и сега ще трябва да обикалят на различни места за грим и прическа, научи репортер на LifeOnline.bg.

Става дума за нашумелите Ивайло Колев, който е фризьор и Цецо Андреев, който пък е гримьор. Заедно двамата нежни мъже обгрижват косите и лицата на ред плеймейтки, певици, както и на други по-малко известни златотърсачки.

Симбиозата удобна и за тях и за клиентелата им се състоеше в това, гримьорът Цецо използваше салона на Колев за да намаже лицата на светските дами с червило и белило докато са на прическа.

Сега е обаче е настъпил пълен крах в отношенията между двете нежни момчета в следствие на което Цецо Андреев е напуснал салона на Ивайло Колев.

В дъното на тази покъртителна гей драма стои мъж, пише Сикрет.бг и добавя, че всичко се случило навръх Нова година, когато двамата са се скарали жестоко и си казали, че повече няма да работят заедно.

В светските среди усилено се шушука, че Цецо и Ивайло, които от години са неразделни, не успели да се разберат за мъж, но тайнственият господин така и не изплувал.

По всичко личи, че скандалът е променил и двамата. В последните дни няма и помен от отвратително и гнусното им лигаво поведение. Дали ще се помирят, залагайки на приятелството, или пък любовта ще победи, предстои да разберем.

Според друг източник проговорил пред репортер на LifeOnline.bg Ивайло вече се е договорил с друг известен гримьор, който ще прави професионалния грим на знатните клиентки в салона му в Лозенец.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза