Меню

Избрани новини

Клюкарник

Гюбеци в кръвта: Сузанита го удари на люта чалгия

Сузанита
Снимка: Фейсбук

Барабанчета и дупари хвърчат в нов дует с Крум

Преди няколко месеца невръстната щерка на чалга легендата Орхан Мурад цъфна в мейнстрийма, размахвайки средни пръсти полугола във видеото на скандалното рап парче "Луцифер и Буда".

Въпреки надигналата се вълна на възмущение, непълнолетната старлетка не залегна вкъщи над учебниците и продължи да се чеплези из публичното пространство, скандализирайки с фриволното си поведение мало и голямо.

Очевидно от намеренията ѝ да се развива на хип хоп сцената не остана кой знае колко, защото непосредствено след дебютът си, Сузи се хвърли в прегръдките на кака си Андреа за дует, завиващ към един друг жанр.

 

Сузанита

И ако там нещата бяха някакси поносими и леко на ръба, то третият ѝ опит - този път в колаборация с треторазрядния чалгаджия Крум, си е чиста проба маане по всички параграфи.

Ритъмът е чака-рака от начало до край, а текстът е доволно пошличък и не особено подходящ за ученички.

В дълбокосмислената лирика на мазнеещата чалгия, Сузанита лъстиво подканва лирическия герой да ѝ "Бара барабана", каквото и да трябва да означава това.

Не сме сигурни дали искаме да знаем.

Във видеото, което евтинее по много специфичен начин, виждаме Сузанка да върти дупара и да се мята предизвикателно, но това по никакъв начин не спасява аудио-визуалната трагедия от пълен крах.

 

В общи линии - мъка.

Но да оставим лигата на аматьорите и да покажем как го правят големите.

Преди броени дни излезе новото парче на Кали и Константин.

Няма какво да кажем, освен че си личи от километри къде се работи и инвестира драстично повече...Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати