Меню

Избрани новини

Риалити

Кичка Бодурова изкара измамните схеми на Джино на яве

Снимка: Фейсбук

Риалити звездата имал две американски ЕГН-та

Устатата естрадна изпълнителка Кичка Бодурова взе отношение относно победителя в Big Brother, шоу, в което и тя се поизложи доста. Тя атакува Джино Бианкалана с тежки обвинения, които имат и криминален характер. Двамата бяха част от риалитито преди две години, сега тя реши да припомни неизлъчвани разговори.

Джино Бианкалана

„Джино, както го наричате, в шоуто на виповете ми сподели, че си е сменил името, защото бил забъркан в „разни игри“, имал е проблеми с полицията и от Жоро е станал Джино. Даже ми се похвали, че има два сошъл секюрити номера – т.е. две ЕГН-та. Казах му да не говори пред камерите такива неща, защото, ако това се излъчи и чуе от американското посолство, сигурно след шоуто ще има проблеми. Но, естествено, то не се излъчи“, заяви Кичка, цитирана от България днес.

Възмущението на певицата бе срещу „измислената ВИП персона на България“, чиято майка го наричала „Жоре, маме“, а всъщност той се правел на герой.

„Какъв е този ВИП, който е известен само с това, че е спал с фолкпевицата Джена и раздаваше сувенирни гривнички, часовници и синджирчета на всички нас вътре, „истинските българи“, само и само да ни се хареса? Да са ни живи и здрави героите, социалното ниво, самозваните господа и лордове. У нас всичко е извратено – от политиците до шоубизнеса. Навремето се смеехме на обноските и изразяването на първите – чакахме новините, за да чуем или видим някой шедьовър, после свикнахме“, тъжно сподели изпълнителката.

Че Джино има съмнителен бекграунд се шушука отдавана. Според запознати с далаверите на българина от Чикаго, той бил замесен в различни измамни схеми. Споменават се застрахователни измами, а по време на престоя му в Къщата лъснаха компромати с финансови машинации. 



Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати