Меню

Избрани новини

Пикантерии

Фейсбук взрив! Лавина от възмущение от победата на Джино в „Big Brither: Most Wanted“

Никой не вярва, че това е истинския победител, съквартирантите напуснаха сцената демонстративно

Потребителите в социалната мрежа развихриха истинска война по повод снощната втора победа в Биг Брадър на Джино Бианкалана. Масово сред публиката върлува мнението, че формата е нагласен и чикагският тираджия не е заслужавал победата.

Изненадващо за всички, снощи Джино отмъкна победата буквално под носа на Коцето, който беше любимият съквартирант, както на останалите випове, така и на феновете на шоуто.

Потребител, обозначил се като Ицо Пича посочва по адрес на Джино, че той: "е арестуван за кражби в САЩ! Изпял приятелите си и пуснат на свобода! Сега м....ът е ВИП в лайнарската държава

Дидка споделя тъжно: "Разочарована съм. Мaн..ла плаща яко за победи-никой не се съмнява. Исках Динко да спечели".

Нели допълва: "Приключвам с гледането на Нова ТВ във времето, когато текат риалити предавания. Какъвто и да е Константин е ясно, че е по познат и харесван на територията да страната ни. Поне не подменяйте толкова демонстративно вота, пък и с такава огромна преднина 24 % в повече за Джино, е няма как да стане...."

Това са само част от хапливите коментари по адрес на новоизпечения победител и приключилото със скандал шоу. От интернет пространството обаче лъха на разочарование и чувство за несправедливост.

Според експерти телевизионери "Биг Брадър: Most Wanted" се оказа най-скандалният и пошъл сезон от всички до сега. Дори след многобройните скандали, бой, пиянски изцепки, рев и истерии, накрая всички випове бойкотираха победата на Джино като демонстративно слязоха от сцената. Част от публиката пък напусна студиото. Междувременно Бианкалана заяви, че не е имал общ език с никой в къщата. Чувствал се е много самотен и без липса на съмишленици, защото хората били твърде различни и далечни от него.

Припомняме ви, че по време на предходния ВИП сезон, Джино изяви желание да влезе пак в Къщата пред Гала в „На Кафе“. Тогава, той се направи на защитник на правдата и се удари в гърдите казвайки, че може да постави Шеф Петров на мястото му с думите: „Вкарайте ме вътре Биг Брадър и аз ще му обясня“. Това си беше ясна заявка че Джино вече се е променил и е готов да вземе позиция, оказа се обаче той, като повечето в Къщата през последния месец е един хвалипръцко.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати