Меню

Избрани новини

Звездите

Направо ги убива! Емануела обляна в блясък от Роберто Кавали (видео)

Певицата блесна с рокля за 10 хиляди лева

Ако някой ви каже, че скорпионите нямат вкус, то спокойно можете да му затворите устата давайки му за пример най-яркият представител на зодията – Емануела.

Певицата отново показа, че не само знае как да привлече вниманието върху себе си, но и че има стил и усет към красивото и луксозното. Една от най-търсените звезди в поп фолк жанра демонстрира изискан стил и класа появявайки се със секси червена рокля, обсипана с милион пайети и камъни в Биг Брадър.

Естествено тоалета не е дело на кого да е, а на прочутият дизайнер Роберто Кавали, който облича едни от най-богатите жени на планетата. Разбира се цената й никак не е малка, пурпурното бижу струва над 10 хиляди лева.

Тоалета с изрязано деколте вади на показ гърдите на звездата, както се вижда ясно от снимките и видеото.

С този аутфит Емануела посети Къщата на "Биг Брадър" с мисията да намекне на Зорница Линдарева, че трябва да престане да се слага на Константин.

Присъствието на горещата звезда на "Пайнер" разнообрази изпълненото с конфликти ежедневие на съквартирантите и разчупи тягостното настроение в Къщата.

Емануела и Константин изпълниха своя актуален хит „Още те обичам“, вдигайки градусът на настроението до температура на кипене. Единствено Луна прехапа устни от злоба и запуши ушите си, защото не можеше да понесе мисълта, че лъскавата й колежка вади хит лед хит, а тя продължава да пее „Бягайте крачета“, песен от преди 20 години.

За Емануела това далеч не е първият път, в който избива рибата с уникални дрехи по себе си.  Преди месец тя буквално подлуди мрежата с новите си ботуши. 
Бижуто на Ив Сен Лоран се оказа истинско произведение на изкуството и предизвика неистова завист сред конкуренцията, а скорпионката гордо ги снима в свой клип. Цената им е точно 8 хиляди евро. 
Съвсем естествено, след като се появи с тях някои нейни колежки побързаха да се сдобият с такива подобни. 

В Новогодишната Нощ Емануела ще комбинира работа и забавление. Тя ще бъде специалната звезда на празничната вечеря за гостите на Хотел Акорд в София, а първото си клубно участие за 2018-таа ще завърти още в първите часове на Новата Година в столичния „Клуб БИАД“.Коментари (1)

ChrisFriZe Hello, im noob :)
26.03.2024 12:00 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати