Меню

Избрани новини

Риалити

Жената на Джино излъга! Предстои опровержение на нейните думи (видео)

Едно обаждане от Чикаго отново ще отвори затворената тема за 100-те бона и боя над Дейна Бианкалана

Тази вечер в Big Brother: Most Wanted един Съквартирант ще приключи участието си в шоуто само два дни преди големия му финал. Феновете ще превземат Къщата, за да изкажат своята подкрепа и критики към финалистите, а благодарение на тях една затворена тема отново ще излезе на дневен ред.

Луна

В дейли епизода снощи видяхме разговора на Динко и Джино с Дейна Бианкалана, която даде отговор на въпроса кой от двамата мъже казва истината. След този дългоочакван развой на събитията Джино ще се почувства спокоен и окрилен, защото е изчистил името си, а Динко ще понесе срама от казаните думи, от които той въпреки всичко не се отрича.

Вече затворената тема обаче отново ще излезе на дневен ред по време на мисия „Жива връзка“. Феновете ще имат възможност да се чуят и видят със своите любимци, а сред обажданията ще постъпят и такива от далечно Чикаго. Обаждане от Америка ще нажежи отново страстите и ще опровергае думите на Дейна Бианкалана.

След последните за сезона номинации, които се проведоха на живо в сряда, Динко, Джино, Зорница и Людмила са застрашени от изгонване само два дни преди големия финал на шоуто.

В края на епизода довечера един от тях ще се раздели с Къщата и с мечтата си за победа на живо.

Людмила ЗахажаеваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати