Меню

Избрани новини

Риалити

Дебора се закани на „Биг Брадър“ (видео)

Екип психолози се заемат с лечението й

Неуспешната фолкаджийка Дебора се закани на продуцентите на Биг Брадър. Тя смята, че шоуто е се е подиграло с нея и всеки ще си плати за стореното. Самата тя призна, че влиза в болница заради засилените паник атаки и нервен срив.

Набедената за алкохоличка риалити звезда публикува остро мнение в социалните мрежи:

"Много скоро и Биг Брадър и всички ще разберете коя съм! Аз не се продавам за пари...както повечето за хонорара! Имам достойнство, въпреки че ме изкарахте алкохоличка! Аз имам паник атаки, и в брадъра се засилиха, и те знаеха, написах го в анкетата! Това предаване се подигра с мен, моето достойнство и чест! Аз не заслужавах това! Но, нищо де, всеки си плаща за стореното! Утре влизам в болница, поради мъчителни паник атаки и нервен срив! Дано Биг Брадър спечели от това, да вкара някой при психолози и невролози! Благодаря Биг или Миг си, но ми писна да правите хората на глупаци! Всеки има слаби страни, а вие се възползвате! Защо! Парата прави нещата ! Точка!" 

Наскоро стана ясно, че екип от психолози вече работи с унизената и отстранена от "Биг Брадър" Дебора, съобщи светското предаване на ПИК TV "Жълтите новини".

Специалистите, както може да се досетите, не са изпратени от риалитито, което кръсти видинчанката "Мис Махмурлук", а са ангажирани от нейните близки.

Припомняме, че при монтажите на епизодите бе наблегнато на кадри, които да извадят на показ проблемите на Дебора с алкохола. След като разбра в каква светлина е показвана по телевизията, певицата пожела да напусне формата доброволно. Това обаче не се случи веднага, а чак когато Дебора напсува Биг Брадър. Историята помни и други случаи, в които последният е бил псуван, но от по-важни клечки, на които явно не му е стискало да посочи вратата.

В четвъртък Дебора е била прегледана и от лекар след побоя, нанесен й от непознати мъже в сряда вечерта. Специалистите са установили само повърхностни наранявания, няма засегнати вътрешни органи.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза