Меню

Избрани новини

Риалити

Луна се изцепи: „Константин ми каза, че е наркоман“ (видео)

Ветеранката няма да получи и стотинка от хонорара си

Принудително отстранената от "Биг Брадър: Most Wanted" чалга динозавърка Луна продължава да заформя нови скандали, макар и да е вън от шоуто.

Този път позабравената ветеранка на лекия жанр се изцепи в студиото на "На кафе". Родената да бъде директор на цирк певица изстреля реплика, която жестоко удря по и без друго разклатеното реноме на колегата й Константин

Пишман президента напусна шоуто в сряда вечерта, след като спретна масов въргал с останалите съквартиранти. Ябълката на раздора беше споменаването на рожденото й име Лухче от Константин. От позорните сцени, които Гала й показа, Луна не се срамува, дори напротив. 

Луна

"Ах, голям майтап! Показах това, за което ми беше платено. Аз съм доволна от това, че съм си свършила добре работата и съм оправдала хонорара, който съм получила. Не е важно на кое място напускаш предаването, никой не помни мястото, всеки помни кой какво шоу е направил. Затова аз съм победител, и сега, и преди две години. 

Луна

Научих се да се бия, да се защитавам от паразити, които пиеха денонощно и не изтрезняваха. В Къщата само аз, Джино и Мариела не пиехме алкохол. Аз се отвращавам от пияни хора. Ако знаех, че толкова алкохол ще се излее, сигурно нямаше да вляза. Константин даже лично ми каза, че е наркоман. Аз обаче, едно момиче 50 кг., се справих с глутницата алкохолици и наркомани", коментира в своя защита Луна.

Луна

Луна обаче пак послъгва. От свои източници репортер на LifeOnline.bg научи, че от 2 години, продуцентите не изплащат хонораарари преди да завърши шоуто. От тях в края на участието си, звездите имат най-различни удръжки - за неспазване на правилника, договора и имуществото в Къщата. А принудително изгонените получават 0 лева възнаграждение.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза