Меню

Избрани новини

Пикантерии

Скандално! Мария си бара котето в ново видео!

Мария
Снимка: YouTube

Певицата го удари на самостоятелни ласки

 

Фолкаджийката Мария пусна ново видео и моментално събра очите на мрежата в точка.

В клипът на песента "Тук и сега", Мимето определено го раздава доста горещо, а жанрът от поп фолк прави завой в посока към художествено софт порно с чалга елементи на разсъждение.

Ако в парчето певицата пее, че желае лирическия герой моментално, то в краткото филмче онагледява мераците си буквално, ясно и нагледно под формата на ефектно заснети полу-мастурбационни сцени, които не сме много сигурни дали е редно да бъдат излъчвани посред бял ден.

 

Мария и Сашка Васева

Мария сластно потърква чатала си в новото видео "Тук и сега"

Зоркото око на репортер на LifeOnlline.Bg (а и със сигурност не само той) засече поне два кадъра, в който миньончето на поп-фолка сладострастно пуска ръка на юг по венериния си хълм, оставяйки малко на въображението.

Ръкоблудствата на Мария не стигат до там. В друг кадър изпълнителката страстно гали напращелите си гърди, а езикът на тялото ѝ буквално крещи на висок глас сериозни заявки за категорични сексуални мераци. 

Еротичните действия се развиват сред декори от потрошена хотелска стая, а сценичното облеклото на бившата Брадърка се състои основно от чифт еротично бельо.

Сладострастните ласки са режисирани от Станислав Христов, а еротичното видео се върти в ефира на ведомствената телевизия Планета без червена точка. За сега.

 

Луна

ЛунаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати