Меню

Избрани новини

Риалити

Меле! Изхвърлиха Луна от Биг Брадър след зверски побой!

Луна
Снимка: Нова

Насилието ескалира! Ритници и шамари летяха в Къщата!

 

Преди близо месец фолк легендата Луна кацна в Биг Брадър Most Wanted на кон, а по ирония на съдбата миналата вечер си тръгна с къчове, видяха зрителите на Нова във вчерашния епизод на скандалното риалити.

В денят на последните елиминации в шоуто, праймтаймът извънредно бе разтърсен от кръвожадно женско меле, в чийто епицентър бе именно шуменската чалга богиня.

Облаците над главата на Лунето чувствително се сгъстиха още преди 3 дни, когато трансгалактическото тяло изпадна в положението на адска изолация, след като най-близката ѝ приятелка в Къщата - Мариела Нордел бе елиминирана.

От тогава насам, примката около изящната шия на Госпожа Президенташата се затягаше все повече под формата на перманентни тежки хули и фронтално демонстрирана неприязън от страна на останалите Съквартиранти.

 

Луна

Очевидно натрупаното напрежение изигра лоша шега на склонната към драматизации чалгатреса и първата възможна провокация стана проводник на главоломно избухване и поредица от ръкопашни схватки в размирното новоханско имение.

В излъчените кадри се видя как в типично интригантския си стил, Ловецът на бежанци Динко изкара певицата извън кожата ѝ, сваляйки от главата ѝ и в последствие счупвайки любимите ѝ сини очила.

Последвалите сигнали от кораба-майка запратиха побеснялата изпълнителка на космическия хит "Тук Там" право в орбитата на Людмила Захажаева, с която скорострелно си размениха бързи шамари, ритници и поливания с вода.

Моментално в рязко избухналия кютек се намесиха Светлана Василева и Зорница Линдарева, които видимо и напълно съзнателно влязоха във физическо съприкосновение с Луна, за което в последствие обаче, Големият брат предпочете да се направи на разсеян.

 

Луна

В динамичното видео се вижда как Динко, Джино и Коцето правят каквото е по силите им да държат на разстояние една от друга побеснелите жени в Къщата, които полагат неистови усилия да се докопат една друга.

В последвалите кадри се набива на очи и друго крайно нежелано физическо съприкосновение, този път от страна на Динко, който премята обезумялата Луна през рамо и я влачи като чувал с картофи до изповедалнята.

На финала на лайв епизода, на фолк фурията ѝ бе спретнат другарски съд по бързата процедура от Биг Брадър, с което президентската ѝ кампания за 2017-ма приключи с позорно изхвърляне от шоуто.

Новината за служебната елиминация на певицата бе посрещната с бурни аплодисменти от останалите съквартиранти.

Междувременно станаха ясни и първите финалисти. Това са Константин, Светлана Василева и Фънки.

За оставане в битката в петък ще се борят Зорница Линдарева, Людмила Захажаева, Динко и Джино.

ЛунаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза