Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Задават се нови чалга войни! Награди все пак ще има, готвят брадва за хакерите

От фирмата обмислят как да спрат манипулацията на вота

Нови чалга войни се задават, музикалните икони на "Пайнер" са на тръни, тъй като всеки момент се очаква да бъде обявено завръщането на Годишните награди на телевизия Планета, писа ПИК.

В началото на 2017 г. компанията на инж. Митко Димитров не излъчи своите отличнички за предходната година след безпрецедентно решение на самия продуцент. Пайнера нулира всички класации, както и отмени церемонията по награждаването на най-добрите в лекия жанр. 

До тези крути мерки се стигна заради хакерски манипулации на вота на феновете. От фирмата признаха, че зрителското гласуване е опорочено заради нечестни начини за увеличаване на гласовете в полза на един или друг изпълнител. Пайнер реши интернет вот да определи най-добрите заради скандалите в началото на 2016 г. Тогава Галена бойкотира наградите, след като предварително се разбра, че конкурентката й Преслава ще бъде избрана за "Певица №1".

След година прекъсване, статуетките отново ще си имат собственици. Почти сигурно е, че честта да определят кои са най-достойните изпълнители в димитровградската компания ще се падне отново на техните почитатели.

Митко Пайнера се е зарекъл никога повече да не награждава по свое усмотрение, тъй като вечно има недоволни, пропомнете си, че първа срещу начина на награждаване публично възропта певицата Камелия

В момента хората на продуцента търсят начини как да защитят електронното гласуване, за да бъде гласуването реално. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза