Меню

Избрани новини

Риалити

Мариела Нордел: Луна се раздаде най-много!

Луна и Мариела Нордел
Снимка: Фейсбук

Кулинарката смята обвиненията срещу Джино за скалъпени

 

Двете най-обсъждани партизанки от тазгодишния сезон на Биг Брадър Most Wanted отново се събраха под един покрив, но този път далеч от Нови хан.

Шеф-готвачът Мариела Нордел и фолк-торнадото Луна си тръгнаха от Къщата без да се сбогуват с който и да е от Съквартирантите си, но очевидно крехкото им приятелство, което се зароди в шоуто, прави първи стъпки към материализиране и в триизмерната реалност.

Далече от всевиждащото око на Големият брат, двете дами се събраха на по чаша вино в шикозния дом на Нордел, находящ се на пъпа на София и не пропуснаха да вдигнат по една наздравица и в социалните мрежи.

Типично в свой стил, скандалджийките се снимат широко усмихнати, а Мариела написа за снимката: "Кой е тарикатът, кой е победителят?!... Някои се гърчат насред полето в Нови Хан, а някои си пием виното в центъра на София...Наздраве!".

 

Луна

Бойни дружки: Мариела Нордел и Луна

Луна

Нордел съвсем навременно адресира и някои коментари, касаещи далновидността на отношенията ѝ с Госпожа Президентшата. "Това е шоу! Луна е артист и се раздаваше най-много за шоуто и зрителите да се забавляват. На мене никога не ми е заповядвала - нито тя, нито, който и да е вътре в Къщата", пише в свой пост огнената кулинарка.

"Демонстрирах много ясно, че не приемам заповеди, когато всички се струпаха край мен и искаха да ме принудят да я оставя в "затвора", и да се присъединя към тях да почиствам. За приятелите си правя всичко, а с Луна успяхме да поставим началото на едно обещаващо приятелство. Тя също се грижи за мене няколко дни, когато бях болна, но това едва ли е дадено....", постави Мариела нещата ясно на масата.

 А за хейтърите добави: "Нито мен ме познавате, нито Луна, нито е Ваша работа да “мислите върху допирните ни точки”. Това, че сме участвали в някакъв проект, не Ви дава право да се ровите и правите “психологическа дисекция”, дори и да взимате отношение за нашите преференции и поведение извън формата".

 От коментарите на Нордел в социалните мрежи по повод на компроматите срещу Джино Бианкалана, изсипани по телефонна линия в Къщата, става ясно, че за нея те са точно това - компромати. Без доказателства, без ясен автор и без стабилна почва на потвърждение.

 

Луна

 "Факт е, че госпожата не се представи със собствено име, а като "жената на еди кого си", факт е, че такова лице има и е замесено/осъдено за описаната дейност, факт е, че не бяха предоставени от тази госпожа никакви доказателства - разписки, банкови извлечения, потвърждаващи думите й! Трябва да Ви е известно, че в САЩ всички транзакции, надвишаващи 10 000 долара, се извършват по банков път. Така - да се дигне телефона и да се хвърлят някакви обвинения, при това без да застане някой с името си, е клеветническо, НЕСЕРИОЗНО, дори престъпно!".

Мариела не пропусне да развърти метлата и по адрес на Динко: "Настоявам, обаче, да се направи същото разследване, каквото спретнаха на Джино, за ямболския дебил! Дължи ли на някого пари, завличал ли е хора със суми, ограбвал ли е някого, пребивал ли е свои гаджета, пращал ли ги е като проститутки в Гърция и пр. ..... Нека да се отворят линиите и всеки, който има да каже нещо по въпроса /дори и да не се представи/, да се изкаже в ефир!"

 

ЛунаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати